ZiarulRing

25-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bianca, „SMULSĂ” din showbiz de Enache: Este o BURUIANĂ!

Avatar

Publicat

pe

Artistul este scandalizat că showbizul autohton a fost năpădit de „buruieni”, adică, în opinia lui, nonvalori care se impun doar pe seama formelor apetisante. Adrian Enache a izbucnit când a fost întrebat despre… Bianca Drăguşanu.

În ultimii ani, interpreţii de muzică uşoară şi actorii pierd încontinuu teren în faţa asistentelor TV care au monopolizat atenţia publică nu doar datorită aspectului lor sexy, ci şi din cauza scandalurilor mai mult sau mai puţin regizate. „Ţara e plină de valori şi ne lovim de oameni ieftini” Întrebat dacă ar cânta la nunta Biancăi Drăguşanu, Adrian Enache a avut o reacţie neaşteptată şi a dat un răspuns tăios.

„Mă scuzaţi, dar nu ştiu cine e Bianca Drăguşanu. Iertaţi-mă, dar m-aţi prins nepregătit. Putem vorbi de Johnny Logan sau Tom Jones, cu care am cântat în deschiderea unui concert. Iarăşi ne lovim de oameni ieftini, în condiţiile în care ţara e plină de adevărate valori spirituale. Păcat că pierdem din vedere valorile şi dăm atenţie buruienilor”, a declarat cântăreţul pentru „ring”. „Se vede doar «Ce bună s-a făcut!».

Este o prostie!” Aceleaşi principii le aplică şi fiicei lui, Diana, pe care o vrea o profesionistă dincolo de aspectul fizic. Fata lui Adrian Enache a început să cânte la diverse evenimente sau emisiuni, însă acest lucru e mai puţin mediatizat. Ceea ce se scoate adesea în evidenţă cu privire la Diana e felul în care arată, ceea ce îl cam deranjează pe artist. „Vreau să se vadă ceva mai profund la fata lui Adrian Enache, nu doar «Ce bună s-a făcut!». Este o prostie că se pune accent pe formele unei femei, dar nu se apreciază performanţele adevărate”, a mai spus Adrian Enache.

„Dacă e serioasă, fata mea va face mai multe decât mine. Vreau să fie un brand pe piaţă, să fie remarcată prin muzică de valoare, nu prin piese de-o vară.”, ADRIAN ENACHE 16 ani avea Adrian Enache când şi-a început cariera muzicală. „Urmează să mă întâlnesc cu cei din trustul Intact Media să-mi propună ceva. Discuţii sunt peste tot, nu ştiu ce se va concretiza.”, ADRIAN ENACHE

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *