ZiarulRing

20-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bianca, PUSĂ LA COLŢ de fostele prietene

Avatar

Publicat

pe

Dacă bărbaţii au iubit-o, prietenele au trădat-o. Sau cel puţin aşa susţin surse din preajma doamnei Slav, surprinsă neplăcut în prag de nuntă de alianţa înfiripată ad hoc între două dintre fostele ei amice de confesiuni: Vica Blochina şi Veronica A. Cara…


Vestea că două dintre fostele ei prietene au stat la o şuetă prelungită lămurind disputa avută în urmă cu ceva vreme se pare că nu i-a picat tocmai bine Biancăi Drăguşanu. Proaspăta doamnă Slav le suspectează pe fostele amice că vor să se alieze contra ei, deranjate fiind de faptul că ea şi-a găsit echilibrul şi, de ce nu, fericirea alături de Victor Slav, cel pe care nici Vica şi nici Veronica nu-l consideră alegerea potrivită. Dacă Bianca nu prea ştie exact la ceea ce să se aştepte din partea celor două foste amice, în schimb, acestea susţin că îi vor doar binele Biancăi, dar… n-au niciun gând să calce pe la nuntă!

S-au certat de la bărbaţi?

În plus, Vica Blochina spune că nu-i niciun strop de adevăr în zvonul care tot circulă prin oraş referitor la motivul pentru care relaţiile dintre cele două s-au răcit, şi anume faptul că s-au certat din cauza anturajului masculin unde fiecare cam voia să fie divă.

„Cu Bianca am avut o prietenie mai specială, la distanţă, nici vorbă să avem acelaşi anturaj sau preocupări. Nu m-am aliat cu nimeni împotriva ei, faptul că am discutat întâmplător cu Veronica A. Cara m-a făcut să descopăr un om de calitate şi să lămuresc nişte aspecte. Şi eu, şi Veronica suntem nişte persoane mature, pe picioarele noastre”, a declarat Vica Blochina pentru „ring”.

Vica: Adio, dar rămân cu tine!

Referitor la nunta care va avea loc weekendul viitor, Vica a susţinut că va fi alături de Bianca oricând va fi nevoie… mai puţin însă la nuntă: „Nu merg la nuntă din cauza contractului pe care îl am cu Antena. Acolo va filma aproape non-stop o altă televiziune… Nici când Bianca a mers la «Dansez pentru tine» nu am putut să mă duc să o susţin. Asta e! Voi fi însă alături de Bianca oricând va avea nevoie de mine; eu, într-o prietenie, sunt întotdeauna loială şi niciodată nu mă cert cu nimeni”, susţine Vica Blochina, insistând asupra faptului că nu este supărată de niciun fel pe Bianca.

Veronica A. Cara nu crede în fericirea Biancăi

De partea cealaltă, Veronica A. Cara mărturiseşte că e în continuare supărată pe fosta ei prietenă, dar nu se pune problema să-i dorească răul. „Îmi va trece supărarea pe Bianca când va fi bine în viaţa ei. Ştie ea despre ce vorbesc! Când va fi bine cu ea, când va fi bine cu ceilalţi, când o să o văd fericită şi împlinită… ceea ce acum nu e! Atunci cu siguranţă îmi va trece supărarea. Ea a făcut cum au dus-o mintea şi sufletul. Şi eu, şi Vica ţinem la Bianca, în pofida tuturor aparenţelor. Suntem două persoane adulte, nu suntem împotriva ei”, a declarat, pentru „ring”, Veronica A. Cara.

„Ceea ce s-a întâmplat între mine şi Vica nu are nicio legătură cu Bianca. Nimeni nu-i vrea răul Biancăi, ba dimpotrivă, am protejat-o amândouă în fel şi chip!”, VERONICA A. CARA

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *