ZiarulRing

27-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Smiley A RENUNŢAT la „Vocea României”! Vezi aici MOTIVELE (VIDEO EXCLUSIV)

Avatar

Publicat

pe

„Vocea României” este o adevărată rampă de lansare atât pentru câştigătorii concursului, cât şi pentru cei ale căror voci impresionează pe parcursul show-ului. Formatul a ajuns deja la al treilea sezon în România şi alţi „amatori” talentaţi visează la marele premiu, dar mai ales la un contract cu o importantă casă de discuri, înţelegere care îi poate face celebri în muzică. Primul câştigător de la „Vocea României”, Ştefan Stan, a vorbit la timpul trecut despre modul cum a conlucrat cu Smiley. Colaborarea sa cu HaHaHa Production s-a încheiat după lansarea albumului de debut.

Ştefan a dezvăluit în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro motivele acestei despărţiri. Fostul iubit al Andreei Mantea a câştigat „Vocea României” alături de Smiley, antrenorul care l-a pregătit pentru obţinerea marele premiu. Ştefan a impresionat pe tot parcursul show-ului atât cu vocea, dar şi cu farmecul său.

Pe lângă trofeul care i-a adus mulţi bani, el a primit un contract din partea Universal Music România. Primul album a fost lucrat de producătorii de la HaHaHa Production, sub atenta supraveghere a lui Smiley. „Vocea României”: Loredana a arătat mai mult decât trebuia! După apariţia LP-ului „Povestea mea”, Ştefan Stan a început o colaborare nouă, cu Tommo Production, abandonând-o pe cea cu Smiley.

„În momentul de faţă, nu mai colaborez cu HAHAHA Production. Am lucrat cu Smiley, însă doar pentru albumul meu de debut <>. Eu sunt un artist al Universal Music România. Ei mi-au sugerat o colaborare cu Tommo Production, cei care au lansat-o pe Nicole Cherry. Am făcut deja un prim single, care sună demenţial. Este exact pe stilul meu, pe ce simt eu acum! Este, de fapt, despre viaţa personală a mea, a ta, a oricui. Singurul impediment e că-i în limba engleză. Am încercat cu versuri în limba română, dar nu a ieşit cum trebuie. Va fi lansat la finele lunii octombrie sau începutul lui noiembrie”, a declarat Ştefan Stan.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *