ZiarulRing

25-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

SCANDALUL CONTINUĂ! Răspunsul lui Mircea N. Stoian la COMPLIMENTELE „OTRĂVITE” ale Biancăi

Avatar

Publicat

pe

Discuţiile şi ipotezele legate de întreruperea de sarcină pe care ar fi făcut-o Bianca Slav au readus-o pe prima pagină a tabloidelor. Mulţi au spus că este un scenariu bine pus la punct de asistenta „Păcătoasă”. Odată cu acest scandal, a revenit în atenţie şi o altă poveste, cea a divorţului dintre ea şi Victor.

„Tema de campanie” a fost dezbătută în show-urile tabloide, iar răspunsurile celor implicaţi au sporit şi mai mult speculaţiile. Fostul coleg de platou al Biancăi îşi menţine pronosticul: mariajul ei cu Victor nu va rezista. Mai mult, Mircea N. Stoian a ţinut să-şi exprime gratitudinea pentru „complimentele” pe care doamna Slav i le-a făcut.

„Între mine şi Bianca a fost o RELAŢIE AFECTIVĂ. Este o STARLETĂ EFEMERĂ

„Îi mulţumesc Biancăi Drăguşanu pentru complimentele otrăvite pe care mi le-a adus, care mai şterg puţin din virulenţa apelativelor << Boşorog >>, << Impotent >>!. Declar public că emisiunea Biancăi Drăguşanu va singura de la Antena Group la care mă voi duce necondiţionat. Îmi menţin părerea că Bianca şi Victor vor divorţa. Declaraţiile ei şi ale apropiaţilor din ultima vreme îmi alimentează acest scenariu. Mama ei a declarat joia trecută << că nu se face gaură în cer dacă va divorţa fiica ei >>, iar Bianca a spus << Asta e! >>. Este clar că se pregăteşte ceva”, a afirmat Mircea N. Stoian, în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *