ZiarulRing

19-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

 Planuri mari de Crăciun! Răduleasca RENUNŢĂ la Monaco, Teo, lângă brad cu un BĂRBAT, Gina Pistol „SE PORCEŞTE”

Avatar

Publicat

pe

Deşi sunt mai mereu în lumina reflectoarelor, chiar şi vedetele showbizului românesc au nevoie de relaxare pentru a-şi încărca bateriile. Şi ce moment ar fi mai potrivit dacă nu în preajma Sărbătorilor de Iarnă? „ring” vă invită să aflaţi ce planuri au vedetele dvs. preferate de Sărbători.

Diva de la Monaco ne-a dezvăluit că dorinţa ei, în acest an, este să îşi ia fiul şi să petreacă în România. „O să fiu în ţară de Sărbători. Am decis să îmi iau copilul şi să vin aici la mama, la bunica, în Bucureşti. Din păcate, nu am avut niciodată norocul să am pe cineva la ţară, aşa aveam şi noi porc şi nu mai trebuia să mă rog de toţi să îmi aducă şi mie carne. Toată lumea crede că m-am franţuzit… Ei bine, nu o să mănânc brânză cu mucegai de Crăciun, că nu e cazul. O să mănânc din bucătăria românească, şorici, cârnaţi, sarmale. Vă spun un secret, trăieşte bunica mea, care are «centura neagră» la gătit, şi mama care, de asemenea, găteşte senzaţional, aşa că eu o să stau lată pe canapea şi o să mă uit la televizor. De Sărbători nu gătesc”, a afirmat Mihaela Rădulescu.

Teo Trandafir, energie pozitivă alături de Maia Pentru prezentatoarea TV, Sărbătorile de Iarnă sunt un adevărat prilej de bucurie, fiica ei fiind în centrul atenţiei. „Sărbătorile le fac întotdeauna cu Maya. Avem o mulţime de chestii de făcut… Facem şi prăjituri. O altă tradiţie la care ţin foarte mult e împodobirea bradului. În fiecare an, Maia este ridicată de un bărbat să pună decoraţiunea în vârful bradului. În privinţa alimentaţiei, mâncarea tradiţională este scoasă de pe listă”, ne-a dezvăluit Teo Trandafir.


Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *