ZiarulRing

08-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Andreea Marin, INTERDICŢIE LA SEX timp de O LUNĂ!

Avatar

Publicat

pe

Devenită soţie de musulman, Andreea Marin va trebui să accepte şi să respecte tradiţiile religiei lui Tuncay. Printre ele, Ramadanul, cel mai aspru post care constă în abţinerea de la mâncare, apă şi relaţii conjugale, dar şi de la bârfă, minciună şi comportament răutăcios. Aşa cum Tuncay Ozturk a renunţat la ţara sa pentru a fi alături de Andreea, aşa şi ea se va supune regulilor musulmane.

În perioada de Ramadan, el va merge zilnic la rugăciuni: cea din zori, numită Fajr, şi cea de la apusul soarelui, Maghrib. În schimb, căsătoria la musulmani, deşi foarte importantă, se realizează într-un cadru intim şi nu este considerată act religios sau o taină bisericească, ci un act civil încheiat între soţ şi soţie. La fel au făcut şi Andreea şi Tuncay, care şi-au unit destinele înainte de Crăciun într-un cadru foarte intim. Potrivit apropiaţilor, citaţi de Antena 1, cei doi s-au căsătorit într-un sătuc, nu în Bucureşti, iar martori la cununie au fost sora, cumnatul ei şi părinţii lui Tuncay.

Astrele sunt de partea lor Oficializarea relaţiei dintre „Zână” şi fizioterapeutul turc i-a luat prin surprindere şi pe apropiaţii cuplului. Astrele le sunt şi ele favorabile. „Andreea este Capricorn şi are o agendă bine stabilită. Nu face lucruri gratuit. Dacă iubeşte un bărbat, îl va întreba până unde va merge alături de ea. Până în vară, aspectele sunt favorabile romantismului. Din vară încolo, are mari şanse să facă un copil. Are şanse astrale. Cel târziu în primăvara anului viitor acest demers va da roade.

Va fi cu suport medical. E o sarcină fericită”, a spus Camelia Pătrăşcanu la „Acces Direct”. Violeta „exersează” limba turcă cu Tuncay În urmă cu ceva vreme, Andreea Marin declara că îşi doreşte să studieze Coranul, dar şi că ştie doar câteva cuvinte în limba turcă. În schimb, fiica sa, Violeta, care studiază la Şcoala Româno-Turcă, a deprins mai bine tainele acestei limbi străine, în schimb vorbeşte cu Tuncay în engleză. „Vorbesc în engleză tot timpul, Violeta a făcut engleză de mică şi e totul bine între ei”, spunea, nu de mult, Andreea Marin despre fiica sa şi cel care avea să-i devină soţ. „Andreea Marin e însărcinată în trei luni, eu aşa cred”, MIRCEA N. STOIAN „Mă interesează căsătoria Andreei Marin pentru că, pentru mine, e o dovadă că mai e o speranţă. Noi două am divorţat în acelaşi timp”, TEO TRANDAFIR

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *