ZiarulRing

01-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Emisiunile trec, prieteniile rămân… Am aflat CINE VREA SĂ-I BOTEZE copilul lui Mircea Badea

Avatar

Publicat

pe

După o prietenie de aproape 20 de ani, Teo Trandafir ar face efortul de a-i boteza copilul lui Mircea Badea, însă cu o singură condiţie.

Vedeta Kanal D se cunoaşte cu Mircea Badea încă de pe vremea când prezentau împreună matinalul de la Tele 7abc. Astfel că Teo Trandafir a declarat, de curând, că Mircea este cel mai bun prieten al ei, pentru care este dispusă să facă lucruri mari. Şi pentru că se pregăteşte să fie tătic peste aproximativ două luni, realizatorul de la Antena 3 ar putea să-i ceară lui Teo să-i boteze băieţelul, iar ea să accepte, conform propriilor declaraţii. „Dacă Mircea îmi va cere personal să-i botez copilul, o voi face cu mare plăcere, cu siguranţă. Este prietenul meu de suflet. Celui mic eu îi spun Vasilică, dar bineînţeles că nu acesta va fi numele lui”, a declarat Teo Trandafir pentru ziarul „ring”.

Carmen Brumă nu ştie cine vor fi naşii

Prezentatoarea Realitatea TV Carmen Brumă este indiferentă când vine vorba despre numele pe care îl va purta fiul lor, dar şi despre naşii pe care micuţul i-ar putea avea la botez. Se pare că sobrietatea şi discreţia o caracterizează în continuare pe Carmen. Contactată de reporterii „ring”, iubita lui Mircea Badea a fost extrem de rezervată în privinţa aspectelor legate de copilul care îl poartă în pântec. „Nu ştiu cine ne va boteza copilul şi nici ce nume va avea. Nu ne-am gândit încă la aceste detalii”, a mărturisit Carmen Brumă pentru „ring”.

„L-am cunoscut pe Mircea Badea când el avea 17 ani. Ne ştim de-o viaţă. Cel mai mult ne-a apropiat perioada de la Tele 7abc când, vorba lui Mircea, împărţeam o merdenea amândoi.”, TEO TRANDAFIR

6 ani au prezentat matinale Teo Trandafir şi Mircea Badea: trei ani la Tele 7abc şi trei la Antena 1.

„Mircea Badea e un om extraordinar de iubitor, un caracter cum rar am văzut. Când e vorba de loialitate şi iubire, el e acolo. A rămas lângă mine toată viaţa mea în ultimii 20 de ani.”, TEO TRANDAFIR

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *