ZiarulRing

25-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Am aflat diagnosticul lui Botezatu: anevrism cerebral

Avatar

Publicat

pe

S-a zvonit că este în pericol de moarte, în schimb, el susţine că este mult mai sănătos decât se aştepta. Abia ieşit din spital, Cătălin Botezatu spune că rezultatele analizelor făcute l-au determinat să ia o decizie surprinzătoare…

Designerul susţine că a fost uimit câtă vâlvă a stârnit internarea sa în Turcia, considerând că, din punctul lui de vedere, s-a făcut din ţânţar armăsar.

„Nişte prieteni care sunt medici în SUA mi-au povestit mai de mult despre această clinică. Pentru că în ultima perioadă tot aveam dureri cumplite de cap, am hotărât să merg pentru câteva zile să-mi fac nişte investigaţii complete. M-am dus singur pe picioare, m-am întors tot singur şi tot pe picioare”… mărturiseşte Bote, deranjat de zvonurile apărute cum că ar avea probleme grave de sănătate.

„Mi s-a spus că am migrenă de tip aură şi că una dintre arterele care ajung la creier este foarte mult dilatată faţă de valorile normale, eu am 4,7 mm, iar cota de alarmă maximă este de 5 mm deci…”, a povestit designerul pentru „ring”, dând de înţeles că suferă de anevrism cerebral, o afecţiune care, netratată, poate avea însă şi consecinţe grave precum hemoragia cerebrală.

Vrea să-şi trăiască viaţa Cătălin Botezatu nu şi-a făcut investigaţii doar la nivel cranian, ci şi la inimă şi ficat, organe care i-au tot dat de furcă în ultima perioadă. Concluzia medicilor turci a fost una care l-a surprins, dar nu în sens negativ.

„M-am bucurat că medicii mi-au zis că am o inimă foarte sănătoasă pentru un om care a dus nişte preinfarcte pe picioare. Şi cu ficatul se pare că stau acum bine, mi-au zis că s-a refăcut aproape complet”, susţine Botezatu, care a plecat de la spital cu o pungă de medicamente şi cu promisiunea fermă de a reveni la control peste o lună de zile.

Advertisement

Ca urmare a veştilor date de medici, designerul a hotărât să-şi trăiască în continuare viaţa în stilu-i caracteristic. Aşa că, la doar o zi după externare, acesta „a sărbătorit” evenimentul la Bamboo, la concertul susţinut de Ja Rule. Cu toate că nu puţini l-au văzut la masă printre pahare de şampanie şi trabucuri, Botezatu susţine că se afla acolo în interes de afaceri şi nicidecum pentru distracţie.

„Am fost până acolo, la birou, în interes de afaceri. În club am stat doar foarte puţin…”, a declarat Bote.

47 de ani a împlinit Cătălin Botezatu pe 3 decembrie.

„Medicii m-au sfătuit să nu mai pun totul la suflet, să devin mai nesimţit…”, CĂTĂLIN BOTEZATU

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *