ZiarulRing

19-apr.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Firma de haine a Biancăi există doar în ACTE

Avatar

Publicat

pe

Şi-a făcut o firmă ce poartă numele animalului de companie, a creat aproximativ 40 de modele de rochii, şi-a anunţat participarea la târgul „Ghidul miresei”, care va avea loc în acest weekend la Romexpo, dar afacerea Biancăi Drăguşanu nu este ceea ce pare… Aflată în plin scandal cu fostul iubit Adrian Cristea şi fără şanse de a-şi salva mariajul cu Victor Slav, Biancăi Drăguşanu pare să nu-i meargă atât de bine nici cu afacerea cu haine.

„A făcut vreo 40 de modele de rochii în atelierul unei creatoare de modă, neavând propria croitorie. Ea nu are nici magazin de desfacere. Tocmai ce şi-a făcut firmă, chiar părea că se zbate să realizeze ceva. La început avea sprijinul lui Victor, care a renunţat la florărie pentru că nu mergea, dar a şi vrut să o ajute pe Bianca. Acum însă, rămasă singură, ea nu va mai participa nici la târgul pentru mirese”, a declarat, pentru „ring”, o sursă apropiată Biancăi.

Victor Slav a renunţat la florărie încă de anul trecut Afacerea deschisă împreună cu Anda Adam a devenit nerentabilă pentru Victor Slav, astfel încât a luat decizia de a renunţa la florărie.

„Încă de anul trecut, de prin luna mai, a hotărât să renunţe la această afacere şi să se implice în ceea ce îşi dorea Bianca să facă, adică haine. Florăria a fost deschisă de Victor şi de Anda Adam, dar, după despărţirea de aceasta, nu a mai mers aşa cum se aşteptau. Nefiind profitabilă, a ales să renunţe”,a mai dezvăluit sursa noastră.

„E supărată pe mine şi mă urăşte”

Zilele trecute a izbucnit un nou scandal legat de Bianca Drăguşanu odată cu ieşirea la rampă a lui Adrian Cristea, care a spus că, de fapt, contractul cu televiziunea a fost motivul căsniciei.

Advertisement

„Acum probabil că e supărată pe mine şi mă urăşte. Înainte de căsătoria ei nu s-a consumat nimic. Mi-a spus că se mărită şi spera că aşa o să vină dragostea, că o să-l iubească pe Victor, că o să aibă armonie şi pace în relaţie. Nu a fost aşa. A mai fost şi contractul cu televiziunea. Nu a mai putut să dea înapoi, a fost motivul decisiv al acestei căsnicii. Televiziunea era interesată de o nuntă, nu conta cum se simt ei, dacă sunt fericiţi„, a spus la Antena 1 Adrian Cristea, care a mai dezvăluit că s-a întâlnit cu roşcata chiar şi după nunta acesteia cu Slav.

Hainele create de Bianca Drăguşanu pot fi achiziţionate de pe internet.

„Bianca i-a cerut divorţul din noiembrie până acum. Victor a refuzat ca să nu îşi strice imaginea, că nu dă bine. Nu voia să dea satisfacţie presei şi celor care bănuiau divorţul”.ADRIAN CRISTEA

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *