ZiarulRing

26-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Fuego: Trei sferturi din spectatorii lui Brenciu erau acolo pentru mine

Avatar

Publicat

pe

A susţinut un concert anunţat cu surle şi trâmbiţe, la Romexpo. Din show-ul lui Brenciu au făcut parte şi Antonia, care a urcat pe scenă alături de el, dar şi atacurile la adresa colegilor de breaslă: Ştefan Bănică jr, Marius Moga, Fuego şi Mihai Trăistariu… Aflat printre invitaţii speciali ai lui Horia Brenciu la acest concert, Fuego nu a scăpat nici el netaxat.

„M-am amuzat teribil de gluma lui Horia! El a fost întotdeauna spontan, dezinvolt şi inventiv când a venit vorba de show, având o capacitate fenomenală de a ţine cu sufletul la gură spectatorii încă de pe vremea când făcea performanţă în televiziune, cu Robingo sau Sarabanda. Există momente în care glumele sunt bine-venite atunci când nu au alt scop decât acela de a amuza, pe drept. Puţini ştiu că trebuia să fiu prezent în concertul lui Horia într-un duet inedit, dar, din păcate, eu sunt încă în turneul naţional în care omagiez muzica românească, pe Dan Spătaru şi întreaga colecţie de şlagăre lăsată de acesta. Spiritual cum îl ştim, Horia face atmosferă, şi-acum, glumind, aproape trei sferturi din cei prezenţi veniseră acolo ştiind că voi fi şi eu pe scenă, aşa că afirmaţia lui Horia era îndreptăţită, oamenii se simţeau exact ca la un concert de-al meu”, a declarat, pentru „ring”, Fuego.

„Horia e un artist devotat şi un coleg pe cinste!”

Paul Surugiu susţine şi faptul că Horia Brenciu nu putea fi răutăcios la adresa lui, nefiind deranjat de faptul că a fost „luat la mişto”.

„Lăsând gluma la o parte, ştiu că umorul reprezintă cheia înţelepciunii şi ne aduce acel zâmbet prin care uităm, măcar pentru câteva momente, de tot ce ne apasă. Şi nu pot decât să mă amuz atunci când ştiu că umorul se naşte din inteligenţă, cum e în cazul lui Horia, şi că nu ascunde nimic tendenţios, cu atât mai mult cu cât el are spirit fairplay, este un artist devotat şi un coleg de cinste!”, ne-a mai spus Fuego.

„Acum 15 ani, mă strângea în braţe”

Advertisement

Printre cei „luaţi la mişto” de Horia Brenciu a fost şi Mihai Trăistariu: „Mihai merge, numai că are trei medici în spate ca să îi aranjeze firele de păr”, aluzie la podoaba capilară a artistului. Trăistariu s-a amuzat, dar a fost şi deranjat de gluma colegului de breaslă.

„M-am simţit răzbunat pentru că, întâmplător, şi eu am făcut mişto de Brenciu la un concurs muzical. O fată a cântat piesa lui Brenciu şi ne-a amuzat că a făcut-o mai bine ca el. Şi eu mă mai iau în concertele mele de «chiloţate», dar nu nominalizez niciodată pe nimeni. Brenciu are un iz de răutate şi ar fi interesant de aflat dacă i-a venit pe moment să se ia de mine, de Bănică, Moga şi Fuego sau a fost un scenariu bine pus la punct… Acum 15 ani, când era realizator de emisiuni şi nu cânta, mă strângea în braţe şi îmi spunea că sunt cea mai bună voce, că aş putea face carieră internaţională”, ne-a mărturisit Mihai Trăistariu.

„Eu, Fuego, îmi iubesc şi îmi respect colegii şi mă înclin în faţa muncii lor, pentru că toţi suntem artişti, ne dăruim publicului şi primim de la acesta răsplata de cinste de care toţi, indiferent de stilul muzical, ne bucurăm: aplauzele.”FUEGO

„Am repetat trei zile cu Brenciu şi am făcut un duet formidabil! M-am simţit extraordinar pe scenă şi îi mulţumesc pentru că m-a invitat să cânt în acest spectacol deosebit şi important pentru el.”ANTONIA

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *