ZiarulRing

19-apr.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

După ce i-a fost SPARTĂ casa, Arşinel ÎŞI ASUMĂ VINA şi recurge la MĂSURI DRASTICE

Avatar

Publicat

pe

Joi noapte, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Limanu, judeţul Constanţa, au fost sesizaţi că s-a intrat prin efracţie în vila din 2 Mai a lui Alexandru Arşinel. Actorul ne-a dezvăluit că nu e prima dată când i se întâmplă asta, dar, din fericire, de această dată n-au avut ce să-i mai fure.
Ieri, în cadrul unei intervenţii telefonice, Alexandru Arşinel a povestit cum unii au vrut să-l escrocheze prin metoda „Accidentul”, punând totul pe seama legiuitorilor care nu pot face ordine în ţară. În acest context, el a dezvăluit că vila lui din localitatea 2 Mai a fost de două ori prădată de hoţi.

„O să pun o alarmă să răsune în toată localitatea”

Întrebat ce bunuri i-au lipsit din casă, maestrul ne-a explicat că nu avea lucruri valoroase în vila respectivă.

„M-au furat în ianuarie şi au luat două televizoare şi nişte lucruri. Acum au încercat să fure, dar n-au mai găsit nimic. Nu ţin lucruri de valoare într-o casă de vacanţă. Tot ce puteau să ia acum erau patul şi şifonierul, dar astea fac prea mult zgomot şi durează prea mult. Din constatările poliţiştilor, după urmele de la încălţăminte, au fost nişte puşti care n-au spart numai la mine, ci mai multe case. Greşeala mea a fost că nu mi-am luat o măsură de protecţie. După ce au spart prima dată n-am crezut că vor mai încerca. Dar miercuri montez alarmă. O să pun o alarmă să răsune în toată localitatea”, ne-a explicat Alexandru Arşinel.

Ancheta este în derulare… Şi surse din cadrul Poliţiei Constanţa ne-au confirmat spusele maestrului: „În noaptea de 3 spre 4 aprilie, s-a făcut o sesizare la Poliţia Limanu referitoare la faptul că persoane necunoscute au pătruns în acea casă de vacanţă din 2 Mai. În urma verificărilor, s-a constatat că s-a forţat intrarea în casă şi uşa de la o magazie, însă nu s-a sustras niciun bun. Poliţiştii au luat două urme papilare şi o urmă de încălţăminte. Acum cercetarea penală e în derulare, urmând să fie identificaţi făptaşii”.

La fel ca Alexandru Arşinel, pe faleză mai au case de vacanţă Stela Popescu, Monica Macovei şi regretatul Sergiu Nicolaescu. 52 de ani de carieră în teatru are actorul Alexandru Arşinel.

Advertisement

„Actorii de comedie adună greutăţile vieţii mai mult decât actorii de dramă.”, ALEXANDRU ARŞINEL

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *