ZiarulRing

16-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cornel Patrichi desfiinţează „creierul” show-urilor ProTV

Avatar

Publicat

pe

Renumitul coregraf susţine că audienţele fabuloase obţinute de ProTV cu emisiunile de divertisment nu se datorează producătoarei Mona Segall care, din vară, va migra la Antena 1. După cinci ani în care au colaborat la „Dansez pentru tine”, fostul jurat Cornel Patrichi crede că Mona Segall este „o nulitate absolută”.

Specialistul în dans are şi argumentele sale… „Mona Segall este o nulitate absolută care nu ştie nimic din televiziune! Şi nu are nici măcar decenţa cu acele 200 de kilograme pe care le duce să slăbească, să aibă un aspect cât de cât… Orice televiziune şi-ar lua ţeapă cu una ca Mona Segall. Un realizator TV trebuie să ştie montaj, muzică, tot. Ea nu ştie nimic, nici măcar să se îmbrace. Am lucrat vreo cinci ani cu ea şi e o plimbăreaţă… Adică, în timp ce se face emisiunea, ea se plimbă ba cu un căţel, ba cu o prietenă. Asta nu are nicio legătură cu un om care conduce o emisiune TV. E pe lângă…”, a declarat Cornel Patrichi pentru „ring”.

„Minunea dansului”, o „scălâmbăială penibilă”

Contestatar al profesionalismului lui Mihai Petre, Cornel Patrichi are o părere proastă şi despre noul show al acestuia, „Minunea dansului”. „Chestia asta nu e dans, ci o scălâmbăială penibilă… Şi cu poziţia aceea cu fundul scos de parcă e poziţie sexuală… Dacă acesta e dans, atunci Galina Sergheevna Ulanova (legendă a baletului din Rusia – n.r.) şi toţi ceilalţi s-ar răsuci în mormânt. Am văzut ce bine vorbeşte Mihai Petre… a făcut odată un film şi după câteva episoade l-au dat afară şi au anulat proiectul. Ce impresie îţi poate lăsa o emisiune prezentată de Mihai Petre cu aspectul lui de frizer de Obor, cu Teddy care se urâţeşte cu tot felul de creste şi cu ţăranul care face dans folcloric (nea Mărin – n.r.) şi căruia îi zic coregraf?! Vă atrag atenţia că un instructor de dans folcloric sau unul care face street dance la colţul străzii nu e coregraf. Un coregraf trebuie să facă şcoală, liceul de coregrafie, apoi eventual să ajungă în Rusia… Eu, de exemplu, am ajuns la Maurice Béjart (coregraf farncez – n.r.)”, a adăugat fostul jurat de la „Dansez pentru tine”.

„Din cauza unei probleme nervoase, fără un motiv anume, două-trei luni nu prea am putut dormi şi mânca… Dar mi-am revenit.” – CORNEL PATRICHI

„În artă se trăiesc vremuri triste, apropo de bani şi de pensiile artiştilor. Eu, slavă Domnului, n-am de ce să mă plâng, m-am gândit bine la bătrâneţea mea.” – CORNEL PATRICHI

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *