ZiarulRing

19-apr.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

DECIZIA RADICALĂ a medicului Vâlcu, după ce a fost ŞANTAJAT de Zăvoranu: „M-AM LECUIT DEFINITIV”

Avatar

Publicat

pe

„La cald”, imediat după ce a avut loc flagrantul organizat Oanei Zăvoranu în care aceasta îl şantaja pe chirurgul plastician ce a înfrumuseţat-o, gratuit, ani în şir, medicul ne-a făcut nişte mărturisiri fabuloase cu privire la modul în care a decurs toată operaţiunea. Timp de câteva zile, am ezitat să le publicăm, dar am decis că totuşi trebuie să vadă lumina tiparului.

După ce, vreme de două săptămâni, a primit SMS-uri de ameninţare pe telefonul clinicii sale private şi a fost şi sunat de Oana Zăvoranu, răbdarea chirurgului plastician Marek Vâlcu a ajuns la limită. Aceasta îi scria clar că medicul care i-a pus recent silicoane a constatat că muşchii ei mamari sunt atrofiaţi şi că pentru toate leziunile pe care intervenţiile doctorului Vâlcu le-a lăsat pe corpul ei, în anii în care a tot înfrumuseţat-o gratuit, vrea să primească 10.000 de euro. În schimbul banilor, Zăvoranca promitea să nu-i distrugă imaginea esteticianului.

Reclamaţie la sfatul avocatului „M-am consultat cu un avocat, i-am arătat mesajele, i-am spus că din 2000 până în 2011 Oana Zăvoranu a fost pacienta mea, că i-am făcut mai multe intervenţii chirurgicale, că nu a plătit pentru ele şi s-a arătat mulţumită de rezultatul acestora. Avocatul mi-a spus că problema este de natură penală şi m-a sfătuit să-i fac reclamaţie la poliţie. Am mers acolo, s-a organizat flagrantul şi au fost marcaţi banii. În ziua în care i-am spus că îi dau banii, Oana m-a sunat şi m-a întrebat dacă sunt la clinică. I-am menţionat că sunt la Piaţa Muncii, să vină acolo. Am ajuns şi totul s-a petrecut într-o parcare din zonă”, ne-a declarat dr. Marek Vâlcu.

„Noi nu mediam nimic”

„Am luat plicul cu bani şi am urcat în maşina Oanei. În SMS-uri ea nu mi-a zis nimic despre mediere. Habar nu aveam că va exista o mediatoare. Noi nu mediam nimic. Oana a numărat banii şi a zis că e OK. Apoi am pus-o să scrie şi să semneze că nu mă va mai denigra şi că nu mai are nicio pretenţie de la mine. Asta a fost tot. Am înregistrarea făcută cu telefonul meu”, povesteşte medicul.

„Nu am pus silicoane la spital”

Advertisement

În unele mesaje pe care Oana i le-a trimis doctorului Vâlcu, ea face referire la nişte eventuale dezvăluiri pe care le-ar putea face şi despre legătura dintre estetician şi scandalul de la Spitalul de Arsuri, în caz că nu-şi va primi banii.

„Niciodată nu am pus silicoane la spital, niciodată nu am lucrat la Spitalul de Arsuri şi niciodată nu am decontat la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate vreo intervenţie estetică. S-o fi gândit că e la modă să legi numele esteticienilor de scandalul de la «Arşi». De acum înainte nu mai operez niciodată pe barter de imagine. M-am lecuit definitiv”, susţine dr. Vâlcu.

În doi ani, sânii Oanei se vor lăsa şi nu pot fi reoperaţi Am considerat că ar fi incorect ca fostul ei medic să-şi dea cu părerea despre recentul implant mamar al Zăvorancei, realizat de noul medic, aşa că am cerut părerea unui specialist neutru faţă de acest scandal.

„Am înţeles că i s-a pus implant de 460 ml subglandular, nu submuscular. În doi-trei ani, sânii ei se vor lăsa. Vestea proastă este că aceste implanturi nu se pot schimba pentru că, în urma acestui tip de intervenţie, glanda mamară se atrofiază”, ne-a mărturisit specialistul.

„Este imposibil de văzut dacă muşchii sunt atrofiaţi. Nu există niciun aparat, nicio investigaţie care să demonstreze acest lucru.” – Dr. Marek Vâlcu

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *