ZiarulRing

14-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Oana Roman şi-a cunoscut fratele la propria nuntă

Avatar

Publicat

pe

Fiica fostului premier Petre Roman a trăit, ieri, cele mai frumoase momente din viaţa ei, la Palatul Ştirbey. Oana Roman şi-a creştinat fetiţa, Maria Isabela, la Capela Ştirbey, apoi i-a jurat credinţă veşnică în faţa altarului soţului ei, Marius Elisei. Preot a fost chiar tatăl artistei Elena Gheorghe, una dintre cele mai bune prietene ale miresei.

În timpul ceremoniei, Oana Roman s-a aşezat la un moment dat pe scaun, din cauza operaţiilor multiple pe care le-a suferit în ultima perioadă, iar Marius a lăcrimat din pricina emoţiilor.

Naşii cuplului şi ai fetiţei au refuzat să fie în atenţia presei şi s-au grăbit spre restaurant. La eveniment au avut loc şi câteva premiere în familie: Silvia şi Petre Roman au stat în apropiere de Mioara Roman, iar Petrus Roman a cunoscut-o pe sora lui mai mare, Oana, căreia i-a dăruit un buchet de flori. În aşteptarea nuntaşilor, ospătarii au fost aliniaţi şi instruiţi să nu primească absolut nicio „atenţie” de la invitaţi, iar cei peste 50 de bodyguarzi au fost pe fază ca la eveniment să aibă acces doar familia şi invitaţii.

Spre deosebire de alte vedete care şi-au organizat nunta şi botezul apelând la bartere, Oana Roman a preferat să plătească pentru a beneficia de cele mai bune condiţii. Mioara Roman a venit însoţită de câteva prietene Petrus Roman i-a fost alături surorii sale Oana, în cel mai important moment al vieţii acesteia.

„Am o rochie superbă, un buchet de vis! Am un soţ minunat, un copil divin şi oameni buni şi frumoşi în jur!”, OANA ROMAN


Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *