ZiarulRing

29-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

SCANDALUL Andreea Marin – TVR: CÂT plăteşte postul tv pentru a SCĂPA de PROCESUL cu „Zâna”

Avatar

Publicat

pe

Revoltată că show-ul „Preţuieşte Viaţa!” a fost eliminat din grila televiziunii publice înainte de finalizarea contractului, Andreea Marin cere de la TVR despăgubiri care, potrivit unor surse, s-ar ridica la 100.000 de euro. Contactată de „ring”, vedeta recunoaşte că e îndreptăţită să primească reparaţii, fără a comenta suma vehiculată. În ciuda crizei prelungite pe care o traversează TVR, Andreea Marin are toate şansele să semneze un acord şi să fie despăgubită până în toamnă cu o sumă importantă.

La începutul anului, „Zâna” şi-a împuternicit avocatul să pună în aplicare clauzele privind nerespectarea contractului pentru realizarea emisiunii „Preţuieşte Viaţa!”, iar discuţiile sunt la un pas de finalizare.

„Negociem şi clauze, şi cifre”

Contactată de „ring”, Irina Radu, coordonatoare cu atribuţii de director la Direcţia Programe, a confirmat că TVR a ajuns la o înţelegere cu Andreea Marin şi urmează ca părţile să semneze documentul care pune capăt oficial conflictului cu diva.

„Suntem în discuţii, pe drumul cel bun. Ne-am înţeles în privinţa mai multor aspecte, negociem şi clauze, şi cifre, şi sperăm să ne închidem în regulă, dar câtă vreme nu sunt puse semnăturile pe acte, nu putem face publice detalii. După ce vom semna, vom putea ieşi să spunem «Ne-am împăcat, ne pupăm, vă declarăm», aşa e corect”, a spus Irina Radu.

La rândul ei, Andreea Marin a confirmat derularea discuţiilor: „Aştept finalizarea demersului din partea TVR, pentru mine lucrurile sunt clare şi nu e niciun motiv să mai amânăm lucrurile”.

Advertisement

„Primea 16.000 €/ediţie. La 12.000 € a plecat”

Finalul prematur al emisiunii „Preţuieşte Viaţa!” a fost anunţat de Andreea Marin pe pagina ei de socializare, iar oficialii TVR, luaţi prin surprindere, au reacţionat acid la adresa divei. Preşedintele-director general Stelian Tănase declara, la începutul anului, că vedeta a refuzat renegocierea contractului, iar renumita realizatoare Lucia Hossu-Longin a oferit detalii de culise: „Andreea Marin primea 16.000 de euro pe săptămână doar onorariul ei… Conţinutul emisiunii nu justifica banii. Ne-am opus la sumele exorbitante cerute de Andreea Marin… 20.000 de euro e mult. Am votat pentru proiectul ei, dar am avut multe observaţii şi am cerut reducerea banilor. Cifra de 16.000 de euro pe ediţie e oficială, iar când a fost redusă la 12.000 de euro pe ediţie, ea a plecat. Probabil s-a considerat jignită, ofensată”.

„Pretenţiile Andreei Marin erau deplasate când TVR e financiar la pământ.”LUCIA HOSSU-LONGIN

„Sunt foarte sigură pe mine când ştiu că am dreptate.”ANDREEA MARIN

6 ediţii „Preţuieşte Viaţa!” a realizat Andreea Marin la TVR 1, între 20 octombrie şi 29 decembrie 2013.


Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *