ZiarulRing

26-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Pătruleasa, despre Andreea Marin: „NU am cum să mai fiu prietenă cu ea”

Avatar

Publicat

pe

Până nu demult pozau în prietene apropiate, au petrecut vacanţe împreună, dar neînţelegerile dintre Ştefan Bănică jr şi Sabin Ivanof au distrus ceea ce părea cea mai frumoasă prietenie, care le era transmisă şi fiicelor lor. Scandalul dintre Ştefan Bănică jr şi omul de afaceri Sabin Ivanof s-a mutat la judecătorie, iar prietenia dintre Simona Pătruleasa şi Andreea Marin a fost distrusă. Ştirista de la Kanal D susţine că nu poate fi prietenă cu o persoană care este împotriva soţului său.

„Dată fiind situaţia actuală, nu am cum să mai fiu prietenă cu Andreea. Cum aş putea să fiu prietenă cu cineva care vorbeşte urât despre soţul meu? Nu, nu mai suntem prietene, dar nu vreau să discut despre asta”, a declarat, pentru „ring”, Simona Pătruleasa.

10 apartamente le-au distrus liniştea… Totul a început în anul 2008 când, prieteni de familie fiind, Ştefan Bănică jr, căsătorit atunci cu Andreea Marin, i-a propus lui Sabin Ivanof să construiască un imobil de locuinţe pe terenul artistului (cumpărat prin credit). Cele două părţi se înţeleseseră ca, după terminarea blocului, cele 10 apartamente să fie împărţite în mod egal şi vândute, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

„Domnul Bănică n-a avut niciodată intenţia de a vinde ceva acolo. Noi am terminat blocul, iar dânsul vrea să închirieze, să culeagă roadele, să-şi plătească ratele la bănci. Vine cu tot felul de subterfugii, de motive că nu poate să plătească”, declara presei, acum câteva luni, Sabin Ivanof. Prietenie de peste cinci ani Simona Pătruleasa şi Andreea Marin erau bune prietene, iar fiicele lor, Violeta şi Ingrid, tocmai se împrieteneau şi ele.

Mergeau împreună nu doar în vacanţe, ci şi în parcurile din Capitală . Încă de la începutul acestui an, au apărut primele zvonuri potrivit cărora cele două, prietene de peste cinci ani, nu îşi mai vorbesc. Andreea însă a ţinut să dezmintă informaţiile apărute.

„Astăzi, în timpul antrenamentului, aud o «ştire-bombă»: cum că eu şi prietena mea, Simona Pătruleasa, nu mai suntem în relaţii de o vreme. Nici fetele noastre nu se mai cunosc… sigur e de vină «turcul». Cum le ştiţi voi pe toate, dragilor! Simi, ti pup di nu ti vezi! Cu duşmănie!”, scria Andreea pe contul de socializare.

Advertisement

1.400.000 de euro este suma pe care soţul Simonei Pătruleasa susţine că o are de recuperat de la Ştefan Bănică jr.

„Avocaţii şi Sabin ştiu în ce stadiu se mai află procesul. Ce urmează nu ştiu”, SIMONA PĂTRULEASA


Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *