ZiarulRing

04-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Alina Puşcaş, DECLARAŢII EXCLUSIVE despre ÎMPĂCAREA cu FOSTUL SOŢ

Avatar

Publicat

pe

Prezentatoarea show-ului „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1 a trecut printr-un divorţ la numai câteva luni de la nuntă, eveniment care a lăsat loc multor speculaţii. Alina Puşcaş a acceptat să vorbească, pentru „ring”, despre viaţa sa…

După despărţirea de soţul tău s-a vehiculat că ai o relaţie cu colegul tău, Florin Ristei. Cum comentezi?

Se pare că de la despărţirea de soţul meu s-au tot făcut speculaţii fără niciun temei, fără nicio bază reală. Aşa cum aţi spus şi voi, Florin îmi este coleg şi prieten bun, dar nu s-a pus vreodată problema unei relaţii de altă natură între noi. Am văzut recent într-o publicaţie că aş fi fost plecată în vacanţă în Grecia cu un iubit secret, ceea ce m-a amuzat foarte tare. Iată alte speculaţii fără temei, pentru că nu există fotografii sau alte dovezi. Eu nu am mai avut o vacanţă din decembrie, fiind ocupată cu filmările pentru emisiunile „Te cunosc de undeva!”, „Splash! Vedete la apă” şi „Poftiţi pe la noi!”. Oricum, am ajuns, pur şi simplu, să nu mai bag în seamă subiectele care nu au nicio legătură cu realitatea.

În ce relaţii ai rămas cu Viktor după divorţ? Tu ai fost cea care a plecat de acasă şi te-ai mutat într-un apartament… Sunt lămurite toate lucrurile dintre voi?

Am rămas în relaţii foarte bune, de prietenie, şi evident că s-au lămurit absolut toate lucrurile între noi.

„În viaţă nu există lucruri definitive sau categorice”

Mai există şanse de împăcare?

Momentan, nu s-a pus problema vreunei împăcări, dar am învăţat că în viaţă nu există lucruri definitive sau categorice. Aşa că nu pot să spun dacă se va întâmpla să ne împăcăm vreodată sau nu. Viaţa ne va arăta.

Care este secretul depăşirii unui divorţ? Cum ai reuşit să treci mai departe?

M-am implicat în foarte multe lucruri, am stat mereu în compania prietenilor, am citit mult, în fiecare weekend am ieşit din Bucureşti şi am căutat să fac activităţi pe care nu le-am mai experimentat până acum (echitaţie, cursuri de handmade). M-am apucat serios de sport, mi-am vizitat mai des familia din Ardeal şi am evitat orice lucru sau eveniment care ar fi putut să mă facă pesimistă.

Ce dificultăţi ai întâmpinat? Au fost momente în care nu ţi-ai permis anumite lucruri şi, dacă da, ce anume?

Au existat tot timpul lucruri pe care nu mi le-am permis. Copil fiind, nu am avut niciodată bicicletă, role, patine, computer… Atunci poate că mi-a fost mai greu, dar cu timpul am învăţat să mă bucur de ceea ce îmi permiteam. Până la urmă, odată cu vârsta, cresc şi pretenţiile, aşa că, nefiind milionară, cu siguranţă vor fi mereu lucruri pe care nu mi le voi permite, dar la care poate visez.

„Sunt încă în căutarea stilului meu muzical. Sper totuşi să avansez în următoarele luni.”, ALINA PUŞCAŞ

„Când eram mică, îmi doream să ajung balerină. Făcusem vreo doi ani de balet, de la patru la şase ani, după care, nu ştiu din ce motive, m-am oprit.”

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *