ZiarulRing

20-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

GARANTĂM CĂ AŞA NU I-AI MAI VĂZUT! Gianina Corondan şi Cosmin Cernat, în IPOSTAZE INEDITE (VIDEO)

Avatar

Publicat

pe

Pentru plăcerea fanilor, dar mai ales pentru sprijinirea unor copii cu autism, aflaţi în grija Asociaţiei AITA, simpaticii Gianina Corondan şi Cosmin Cernat şi-au pus frumuşel şorţul şi au servit…îngheţată! „Astăzi e ziua. O să-mi pun şorţ. Cosmin Cernat are şi el unul. Comandaţi îngheţată la cine doriţi. Asociaţia AITA.

Eveniment funny de ajutor serios. Precizăm că nimeni nu va turna gheaţă pe cap. Doar îngheţată pe gât. Şi jucării în sac. Pentru copii!”, a anunţat Gianina, în stilu-i caracteristic, pe o reţea de socializare. Astfel, pentru o zi, cele două staruri au purtat şorţuri şi au vândut îngheţată la o terasă din centrul Capitalei. Partea frumoasă a fost că Gianina şi Cosmin chiar au trudit din greu, servind mulţimea de oameni care s-au strâns ca să ajute copiii bolnavi.

„Ne place postura în care ne aflăm! E bine din când în când să te pui în ipostaze inedite, de aceea şi nevoia oamenilor de a ieşi din cotidian cu acele găleţi cu gheaţă turnate în cap, un fel de a-şi pune cenuşă în cap. Noi am dorit să fim doar chelneri voluntari pentru a-i ajuta pe cei de la asociaţia AITA care se ocupă de copiii cu autism. Ei lucrează într-un mediu foarte delicat, cu o terapie specială, scumpă, pe care părinţii cu greu şi-o permit, şi ne-au cerut să-i ajutăm cu jucării. E vară, îngheţata îmi place, e bine să ne strângem cu toţii şi să ajutăm.”, ne-a spus Gianina plină de entuziasm.

De asemenea, Nicolae Voiculeţ, considerat cel mai bun naist al lumii, Oana Sârbu, Şerban Copoţ (Animal X) şi soţia lui au susţinut cauza, fiind prezenţi la eveniment pentru a-i ajuta pe micuţii cărora soarta le-a desenat o copilărie în alb şi negru, dar şi pentru a se delecta cu delicioasa îngheţată.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *