ZiarulRing

28-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mama „Fetei cu părul de foc”, DEZVĂLUIRE INCREDIBILĂ despre planul fostului ginere: „Vrea să o MUTE pe Mădălina”

Avatar

Publicat

pe

Conflictul fără sfârşit dintre părinţii şi soţul Mădălinei Manole i-ar putea tulbura somnul de veci regretatei artiste. Eugenia Manole e convinsă că, în 2017, când se vor comemora şapte ani de la moartea „Fetei cu părul de foc”, Petru Mircea îi va muta rămăşiţele de la Ploieşti la Otopeni, dar în locurile rezervate sinucigaşilor.

Mama Mădălinei susţine că, imediat după moartea artistei, Petru Mircea i-a spus ce va urma: „De asta n-a vrut să facă timp de trei ani crucea din marmură, l-a interesat doar ca groapa să fie pe numele lui. Ce durere are dacă vrea să scoată sicriul?! Dacă-i păsa, o îngropa la Bellu, unde merita şi se află toată spuma muzicii. El voia să o ducă de atunci la Otopeni, unde se îngroapă sinucigaşii, să-i poată demonstra mai târziu copilului că, de fapt, ea s-a omorât. El luptă ca după şapte ani să o dezgroape, să-i facă slujbă şi să o mute”.

„L-a răpus diabetul, nu va mai fi niciodată ca înainte”

Din cauza suferinţei, tatăl Mădălinei a căzut la pat şi nu se mai poate recupera complet. „Tratamentul soţului meu poate dura ani. El are de 20 de ani diabet, pe care l-a ţinut sub control, dar acum a intrat în comă diabetică. El n-a luat o pastilă pentru a se întreţine, ci doar tratamentul de diabet şi sigur că a picat. Imediat după nenorocire, eu m-am tratat ca să nu ajung aşa sau mai rău. Acum l-a răpus diabetul şi, indiferent de tratament, nu va mai fi niciodată ca înainte”, ne-a mărturisit Eugenia Manole.

„După ce murim, nu va mai avea cine să-i astupe gura”

Când vine vorba de fiul Mădălinei, mama artistei speră ca nepotul ei să fie îngrijit de bunicii paterni: „Probabil pe cel mic îl va salva mamă-sa (lui Petru Mircea – n.r.) care ştie ce s-a întâmplat şi ce fiu are, că de pe urma lui trăiesc bine cu toţii. Ce arată el (Petru Mircea – n.r.) la TV, cum se joacă mereu cu copilul şi ce fac ei, sunt scenarii aşa cum l-a făcut şi pe acela cu moartea. El aşteaptă să murim ca să spună tot ce vrea, inclusiv copilului, că după ce murim nu va mai avea cine să-i astupe gura. Cât crede că vor mai merge scenariile astea? Copilul a pornit pe şase ani, va pune întrebări”.

„Toţi banii îi duce la familia lui şi la nenorocita aia”

După ce presa a scris că Petru Mircea vrea să vândă sau să închirieze casa din Otopeni, Eugenia Manole susţine că fostul ginere risipeşte moştenirea copilului. „Cu banii fetiţei mele din bancă a ajutat-o pe soră-sa şomeră de la Iaşi, că o dădeau afară din apartament. Se discuta în casă, fetiţa mea a mai ajutat-o să-şi păstreze maşina. Acum toţi banii îi duce la familia lui şi i-a mărit locuinţa nenorocitei ăleia din Otopeni (blonda Cătălina – n.r.)”, crede mama artistei.

„Fanul acela nenorocit, Ciprian Antohi, din Roman, a trăit 20 de ani pe spatele fetiţei mele, iar acum, ca nu cumva să vorbească, l-a adus în Otopeni şi l-a pus curatorul copilului.”, EUGENIA MANOLE

„Când noi ne zvârcolim între viaţă şi moarte, el (Petru Mircea – n.r.) trăieşte toată splendoarea vieţii.”, EUGENIA MANOLE

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *