ZiarulRing

02-mai2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

ACUZAT că şi-a BĂTUT cu SĂLBĂTICIE logodnica, What’s Up ARUNCĂ BOMBĂ: „Atunci îmi dau seama cât de mult o IUBESC pe Simina!”

Avatar

Publicat

pe

La începutul acestui an, Simina şi What’s UP s-ar fi bătut pe stradă cu shaorma. A fost o dispută cu de toate, inclusiv o vitrină spartă, însă iubirea celor doi a rezistat: s-au împăcat în cele din urmă şi au dat vina pe shaorma.  Deranjat de articolele din presă în cuprinsul cărora era acuzat că şi-ar fi „snopit în bătaie iubita”, rapperul What’s Up a luat atitudine şi a declarat că, de fapt, întreaga situaţie a pornit „de la o joacă”.

„Am fost la nişte prieteni şi am plecat spre dimineaţă. La un moment dat, am oprit să mâncăm o shaorma. Râdeam, glumeam şi nevastă-mea îmi spunea să mergem acasă că îi e somn. Eu nu voiam şi a aruncat cu shaorma în mine. Eu am insistat să mai rămânem, iar ea m-a ameninţat că dacă nu mergem, aruncă în mine cu shaorma. Aşa a şi făcut. Eu, când am vrut să mă feresc, am lovit o scrumieră care a ricoşat în geam. A venit şi poliţia, dar nu sunt urmărit penal. Am plătit geamul şi proprietarul fast-food-ului nu a depus plângere”, a declarat el, cu zâmbetul pe buze.

Dragoste cu năbădăi – Relaţia lui Marius Ivancea cu Simina a fost presărată cu mai multe momente tensionate. Toamna trecută, la scurt timp după ce „What’s Up” a urcat în topurile muzicale româneşti, bărbatul a părut plictisit de cea care i-a stat alături timp de patru ani şi a decis că e mai bine să se despartă. S-au împăcat la scurt timp.

„Ultimele două luni am stat mai mult separat, ea pe la ai ei, eu pe la ei mei. Acum ne-am împăcat şi vrem să ţină până la final”, afirma rapperul într-o emisiune mondenă, la scurt timp după ce şi-a tatuat buzele iubitei pe gât.

Amândoi radiază de fericire – Pe Marius şi Simina i-am întâlnit la o petrecere mondenă organizată de Halloween. Coloraţi, haioşi şi puşi pe glume, porumbeii au dat o lecţie tuturor cuplurilor care se feresc să îşi arate afecţiunea în public. Într-o avalanşă de declaraţii de dragoste şi pupicuri, cântăreţul şi a lui iubită ne-au oferit câteva declaraţii spumoase despre intimitatea lor.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *