ZiarulRing

18-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

ANUNŢUL la care NIMENI NU SE AŞTEPTA! ACTOR CELEBRU de la noi: „Candidez la PRIMĂRIE!

Avatar

Publicat

pe

În urmă cu ceva vreme, îndrăgitul actor a intrat în politică şi a lăsat actoria, pe locul doi în viaţa lui. La debutul său, politicianul arăta că a intrat în acest domeniu pentru că, în ultimii 20 ani, a fost tratat „ca o cifră” şi pentru că doreşte să demonteze actualul sistem şi „să-şi facă o ţară frumoasă”.

Mugur Mihăescu, cel care a dat viaţă unor personaje precum poliţistul Garcea sau Leana Pârţag este, de un an şi jumătate, membru al UNPR Bucureşti: „Nu vizez o funcţie politică. Îmi doresc doar să fac lucruri bune! Nu cred că aş fi un bun candidat la preşedinţie pentru că îmi ştiu limitele. Scopul meu este administraţia. Vreau să candidez la primărie. Acolo este locul de unde pot face lucruri bune. Am mai candidat la sectorul 5, dar fără muncă în echipă nu poţi face nimic. Am fost independent şi cunosc cum e. Încă nu ştiu la ce sector, echipa va decide. Fac ceva ce mi se potriveşte. Am făcut numai lucruri bune, nu ar avea de ce să nu se laude cu mine. Sunt măgulit şi mulţumit că domnii Gabriel Oprea şi Neculai Onţanu îmi apreciază munca! Sunt şi vicepreşedinte la nivel central, purtător de cuvânt, membru marcant şi cotizant!”, ne-a declarat Mugur Mihăescu.

Garcea, cel mai mare donator la bugetul UNPR Mihăescu a contribuit la bugetul UNPR cu 75.000 de lei, plătiți în numerar în trei tranșe la scurt timp după ce s-a înscris în partidul condus de Gabriel Oprea. Astfel, după ce la jumătatea lunii iunie s-a înscris în UNPR, Mugur Mihăescu a făcut trei donații a câte 25.000 de lei pe 1, 2 și, respectiv, 4 iulie 2013. Anterior, Mugur a fost membru al Partidului Verde, unde a ocupat chiar şi funcţia de președinte executiv.

Pe lângă donațiile la vedere (cum sunt cele făcute de „Garcea”), UNPR a încasat și 103.150 lei din donații confidențiale (legea obligă să fie publicată doar lista celor care au donat mai mult de zece salarii minime).

Pe de altă parte, din cotizații, UNPR a strâns 633.178 de lei, iar din închirierea birourilor parlamentare a acumulat alți 14.430 de lei. Mugur Mihăescu a fost activ pe plan politic în ultimii ani, cochetând cu acest domeniu atât ca independent, cât şi ca membru de partid. În februarie 2011, el a fost ales preşedinte executiv al Partidului Verde, însă în octombrie, acelaşi an, a demisionat din respectiva formaţiune, anunţând că doreşte să se implice în continuare în activitatea politică, însă în calitate de independent. La scrutinul local din 2012, Mihăescu a candidat ca independent pentru Primăria Sectorului 5.


Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *