ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

AGRESORUL I-A RÂS ÎN FAŢĂ! „Diana Enache e TRAUMATIZATĂ! Îi TREMURAU VOCEA ŞI PICIOARELE”

Avatar

Publicat

pe

Luni, fiica lui Adrian Enache a stat faţă în faţă cu cel care a fost la un pas să-i ia viaţa. Apărătoarea fetei, avocata Katia Cicală, ne-a dezvăluit care a fost atmosfera din sala de judecată şi cum a încercat agresorul să-şi intimideze victima cu o atitudine nonşalantă. Acum cinci luni, Diana Enache a fost atacată cu un briceag de Ali Kanaan, paznicul blocului în care locuieşte tatăl ei. În urma incidentului, tânăra a fost înjunghiată în piept şi s-a ales cu tăieturi pe mâini chiar în apartamentul cântăreţului Adrian Enache. Anchetatorii l-au acuzat pe suspect de tentativă de viol şi abuz în serviciu.

„E anormal comportamentul lui”

Luni, la Judecătoria Sectorului 1, prima confruntare dintre victimă şi agresor a durat şase ore. Deşi a mărturisit că a încercat să se pregătească psihic pentru această întâlnire, în urma şedinţei, Diana a ieşit foarte afectată. Avocata acesteia ne-a povestit că atitudinea inculpatului a lăsat de dorit, mai ales că el şi apărătorul lui au încercat să o scoată pe fată vinovată de cele întâmplate.

„Diana a fost foarte afectată, mai ales că e prima întâlnire de la incident. Atmosfera a fost tensionată, şedinţa a durat şase ore… Diana a rezistat, o mare parte a timpului l-au audiat pe el, iar audierea ei a durat aproape o oră şi jumătate”, ne-a precizat Katia Cicală.

„Au provocat-o non-stop”

Fiica lui Adrian Enache a cedat tensiunii când libanezul Ali Kanaan şi avocatul lui au susţinut că, de fapt, victima a provocat tot incidentul.

Advertisement

„Încerca să spună că Diana l-a provocat, ne-a râs în faţă. La intrare, el râdea, era foarte vesel. E anormal comportamentul lui, felul în care se manifestă. I-a şi întrebat: «Eu sunt un copil, nu vă gândiţi la mine că e primul proces la care particip?». Au provocat-o non-stop, iar când a auzit că au aruncat vina pe ea, au început să-i tremure picioarele, vocea…”, a explicat apărătoarea Dianei Enache.

Daune totale de 130.000 de euro La începutul anului viitor va avea loc următorul termen al procesului, tot în spatele uşilor închise, urmând să fie audiaţi martorii şi prezentate probele.

„Parchetul s-a comportat foarte bine, doamna judecător a fost foarte înţelegătoare… La următorul termen, 5 ianuarie, vor fi audiaţi martorii şi se vor prezenta probele. Inculpatul a recunoscut că a şters probele (petele de sânge de pe holul blocului – n.r.). Nu a recunoscut infracţiunea de tentativă de viol, doar purtarea agresivă şi alte violenţe. Am cerut daune morale în valoare de 50.000 de euro şi daune materiale în valoare de 80.000 de euro. În urma acestui incident, Diana Enache a rămas traumatizată şi nu îl va ierta niciodată”, a încheiat Katia Cicală.

Sunt bulversată, am stat şase ore acolo. Au încercat să-mi facă o imagine negativă. Nu au relevanţă declaraţiile lui, doar probele de la dosar sunt relevante.”, DIANA ENACHE

47 de ani are Ali Kanaan, paznicul care a agresat-o pe Diana Enache.

„Nu mă aşteptam să mă afecteze aşa întâlnirea cu el şi să am reacţia asta „, DIANA ENACHE

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *