ZiarulRing

19-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Anca Pandrea, ŢINUTĂ ÎN VIAŢĂ cu ajutorul aparatelor: „Noaptea mă trezesc plângând”

Avatar

Publicat

pe

Actriţa se află internată de o săptămână la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde medicii încearcă să-i pună diagnosticul corect şi să-i găsească tratamentul potrivit. De miercuri însă a contractat şi o viroză, iar starea ei s-a înrăutăţit. A fost transferată într-un alt salon, unde stă cu perfuzii şi respiră cu ajutorul măştii de oxigen.

Tocmai când se pregătea de externare, Anca Pandrea s-a trezit cu o febră mare care i-a alertat din nou pe medici. Dacă la început actriţei i-au fost prescrise medicamente uşoare, doctorii au fost obligaţi, în cele din urmă, să recurgă la un tratament pe bază de antibiotice.

„Din cauza unei viroze care circulă în spital am avut febră foarte mare, care a cedat extrem de greu şi doar cu antibiotice”, a mărturisit Anca Pandrea pentru „ring”.

Examenul tomograf, rezultate neaşteptate

Timp de câteva zile, artista de 69 de ani a fost supusă unor investigaţii amănunţite.

„Am făcut endoscopie, colonoscopie, tomografie şi tot felul de analize de sânge, iar până acum medicii mi-au spus cu certitudine doar că nu va fi nevoie de nicio intervenţie chirurgicală. N-am aflat niciun diagnostic. Cel mai probabil, voi primi tratament şi va fi necesar să fac analize mai des ca până acum. Trebuia să mă externez până acum dacă nu contractam o viroză. Starea mea s-a înrăutăţit, iar acum am din nou perfuzii cu antibiotice. Am fost mutată într-un salon unde există mască de oxigen”, ne-a spus Anca Pandrea.

Advertisement

„Noaptea mă trezesc plângând”

În ciuda faptului că actriţa nu duce lipsă de nimic în spital, prietenii ei încearcă să-i aline suferinţa.

„Mama fetiţei pe care am botezat-o împreună cu Iura vine zilnic la mine. Îmi aduce pijamale de schimb, mă răsfaţă cu mâncare gătită acasă şi mai stăm de vorbă. Au fost şi alţi prieteni la mine, aceiaşi care mi-au fost aproape în ultimii ani. În spital nu mă simt singură, am poza lui Iura pe noptieră. În fiecare noapte, chiar la ora când vorbeam mereu cu el, mă trezesc plângând de dorul lui”, ne-a mai spus artista.

„Singurul lucru pentru care mai trăiesc e comemorarea lui Iura pe 9 noiembrie şi pe 14 martie, în ziua lui de naştere.”, ANCA PANDREA

26 de ani au fost nedespărţiţi Anca Pandrea şi Iurie Darie.

„Nu mă tem de moarte. Dacă mor, merg la Iura. Noi n-am fost două jumătăţi, ci tot timpul un întreg.”, ANCA PANDREA

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *