ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Velea a făcut MARELE ANUNŢ! DETALII EXCLUSIVE despre NUNTA cu Antonia

Avatar

Publicat

pe

Deşi Antonia se află acum în Italia la fiica ei, Maya, Alex Velea a fost prezent, ieri, la evenimentul ce a avut loc în magazinul Adinei Buzatu, acolo unde a vorbit deschis despre fiul său, dar şi despre oficializarea relaţiei cu Antonia.

Cum te descurci în rolul de tătic?

Pot să spun că mă descurc foarte bine. Acum l-am lăsat puţin cu bunica lui, după care mă voi duce înapoi să îl văd, să mă joc cu el. O seară a noastră decurge în felul următor: începe de pe la 10.30 şi se continuă până în momentul în care Dominic adoarme, şi asta, evident, în funcţie de cât de bine ne simţim (râde). Cel mic nu ne trezeşte în timpul nopţii. Doarme de pe la ora 11 şi până la 6 dimineaţa. Spre exemplu, aseară a dormit vreo şapte ore, este un copil liniştit.

Cum ţi s-a schimbat viaţa?

Sunt un om fericit, un om împlinit. Mi-am dorit de mult timp să am un copil şi consider că a venit la timpul potrivit. Fiecare bărbat care trăieşte experienţa asta o să aibă o perioadă în care o să fie mult mai sensibil. E frumos să-l vezi în braţele tale, are pielea caldă şi moale. Tu ai multe tatuaje.

Pe fiul tău când îl vei lăsa să îşi facă primul tatuaj?

Advertisement

(Râde) Păi, eu tocmai mi-am mai făcut unul, identic cu Cabron, sunt nişte cifre. Pe 13 sunt eu născut şi pe 31 Cabron. Fiul meu? Aş vrea să îşi dorească să îşi facă, dar cât mai târziu posibil. Eu am făcut primul tatuaj la 21 de ani.

Aţi stabilit data botezului lui Dominic?

Încă nu, dar ştim sigur că naş va fi Smiley. Îl vom boteza Dominic Andrei, după naş.

Ce sarcini îţi revin cu copilul? Ştii să schimbi scutece?

Avem sarcini egale. Ce face ea, fac şi eu. Îl spălăm, îl schimbăm. Mi-e frică să-l ţin în cădiţă, dar eu sunt responsabil cu bureţelul, să îl spăl. Ştiu să schimb scutece încă dinainte de a se naşte. Am exersat într-o emisiune… prima dată l-am prins invers, dar apoi am învăţat (râde). Copilul e liniştit, mă descurc cu el. Din trei în trei ore mănâncă. Antonia după prima lună nu a mai alăptat, a făcut furia laptelui (denumită febra laptelui sau mastită). A suferit un pic, dar a trecut…

Acum, că Antonia aproape şi-a rezolvat problemele cu fostul soţ, vă gândiţi la oficializarea relaţiei? Poate odată cu botezul?

Relaţia noastră este perfectă şi nu stăm într-un act, dar sigur că ne dorim nuntă. S-a dovedit în ambele cazuri că un act nu te ţine şi nu dezvoltă dragostea. Dar nu o să trăim în concubinaj… Nu ştim încă dacă va fi odată cu botezul, dar vom vedea.

Advertisement

Cine vă ajută la creşterea copilului? Vă gândiţi să angajaţi o bonă?

Nu, că nici noi nu am crescut cu bone. Acum, de exemplu, Dominic este acasă cu mama mea, cu bunica lui. Aşa mi se pare normal să crească şi fiul meu. Pe vremea mea nu existau bone, ne creşteau bunicii, aşa că mi se pare normal ca părinţii să ne ajute. Copilul stă cu noi în cameră, nu are camera lui separat. Momentan, are pătuţul la noi în cameră.

„Acum, Antonia este în Italia, la fiica sa. Încearcă să păstreze o balanţă între cei doi copii.”, ALEX VELEA

„Eu sunt în zodia Taur şi iubita mea în Berbec. E o foarte bună combinaţie. Şi Dominic e Capricorn.”, ALEX VELEA „Schimb scutece, şi le schimb chiar repede! Îi spun: «Hai, Dominic, jos pantalonii, vai, ce-ai făcut acolo?». Am luat scutecul, îl şterg, îl dau cu unguent protector şi îl îmbrac rapid.”, ALEX VELEA


Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *