ZiarulRing

28-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cioabă DEZVĂLUIE MOTIVUL SCANDALOS pentru care Oana Mizil A ASCUNS SEXUL COPILULUI       

Avatar

Publicat

pe

De ce a declarat Oana că va avea băiat? „Tradiția la țigani e să anunțe că vor avea băieți. Probabil de asta ea a spus că va avea un fiu. Dar nu e adevărat, știe foarte bine că va naște o fetiță”, susțin sursele menționate. Însărcinată în șase luni, Oana trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Apropiații ei susțin că, din cauza stresului, se teme să nu aibă din nou probleme cu sarcina și să o piardă.

Ecograful nu indică 100% sexul copilului

Dincolo de ipoteza tradiției, poate fi vorba și despre o frecventă „eroare” medicală. Potrivit medicului ginecolog contactat de „ring”, ecografia dă un rezultat probabil: „Diagnosticul privind sexul copilului poate fi eronat. Acesta depinde de stratul de grăsime de pe abdomenul mamei, de performanțele ecografului, de poziția cordonului ombilical, niciodată nu suntem siguri. De exemplu, testiculele băiețeilor nu coboară în scrot până la 22-24 de săptămâni ale sarcinii, uneori nici atunci. Teoretic, sexul copilului se vede la ecograf dacă fătul e poziționat bine, dar, practic, nu există o precizie de 100%. În unele țări e interzis să spui sexul copilului la ecografie”.

Regele Cioabă: „Multe speră că vor avea totuși băiat”

Și Dorin Cioabă, regele internațional al romilor, s-a confruntat cu o situație similară: „Doctorul i-a spus surorii mele că așteaptă băiat și era cea mai mare bucurie, că avea deja două fetițe… Și a născut două gemene. Dar medicii le spun mereu romilor că vor avea băiat ca să nu-i dezamăgească”. În privința tradiției rome, Dorin Cioabă confirmă preferința pentru fii: „La romi e normal ca băieții să fie cei mai doriți pentru că rămân ca ajutor în casă și primesc zestre de la părinții fetelor. De aceea lumea se bucură mereu când e băiat și se întristează un pic atunci când e fată sau dacă are mai multe fete. Când așteaptă o fetiță, multe preferă să nu spună sexul copilului, sperând că vor avea totuși băiat”.

„În vechime, femeia care năștea o fetiță o omora… o strangula, o arunca undeva sau îi punea o pernă pe față și o lăsa să se sufoce singură. Acum nu mai putem vorbi de așa ceva.”, DORIN CIOABĂ

Oana Niculescu-Mizil nu a putut fi contactată pentru a comenta informația.

„E adevărat, sunt însărcinată. Marian are un băiețel, al doilea băiat.”, OANA NICULESCU-MIZIL

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *