ZiarulRing

29-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Carmen Harra, PREVIZIUNE INCREDIBILĂ: „Cotabiţă NU MOARE, ci va…”

Avatar

Publicat

pe

Adepta ştiinţelor vechi şi ea însăşi reîncarnarea unei cântăreţe franceze, scriitoarea americană Carmen Harra susţine, pentru „ring”, că sufletul lui Gabriel Cotabiţă va reveni în lumea fizică destul de repede dacă trupul lui actual va ceda. Cea care îi va reda viaţa va fi chiar una dintre fiicele artistului, spune Harra.

Controversata teorie a reîncarnării, deşi parţial explicată de oamenii de ştiinţă, rămâne încă un mare mister. „Lumea fizică e fascinantă dacă ştii să o decodifici la alt nivel. Filosofia de transmigrare a sufletului, existentă şi în cazul lui Dalai Lama, a fost tratată inclusiv de Pitagora şi e folosită la Hollywood în producţii de succes, ca «Avatar». Nu e ceva creat de mine, sunt lucruri observate de mii de ani şi la un moment dat au şi o bază ştiinţifică”, explică Harra.

„Nepotul îi va moşteni toate calităţile artistice”

Potrivit scriitoarei americane, sufletul cântăreţului se va reîncarna în viitorul lui nepot: „Dacă Gabriel Cotabiţă nu vrea să revină în trupul actual deoarece îl consideră deteriorat şi nefuncţional, familia să nu-şi piardă speranţa, el nu moare, ci va renaşte într-un nou trup. După ce corpul îi va fi deconectat de la aparate, sufletul lui se va reîncarna foarte repede, într-un an sau aproximativ doi-trei. Doar spiritul decide când revine în lumea fizică. Una dintre fetele lui va avea un băiat şi sufletul lui Gabi se va reîncarna în acel copil. Cea care va readuce în lumea fizică spiritul tatălui ei e fiica de care el s-a simţit cel mai ataşat emoţional. Nepotul în care se va încarna Gabi va moşteni toate calităţile lui artistice. Se va naşte, practic, un cântăreţ desăvârşit”.

Socrul ei a revenit tot prin nepot

În sprijinul teoriei sale, Harra dă un exemplu chiar din familia sa: „Nepotul meu e reîncarnarea socrului meu şi de aceea seamănă incredibil cu el. Culmea, cel mic s-a născut exact un an mai târziu, în aceeaşi zi şi lună când socrul meu a decedat. De aceea l-am botezat la fel ca pe el”. Scriitoarea mai susţine că starea gravă a lui Gabriel Cotabiţă a fost provocată de o afecţiune nediagnosticată: „Suferea de o boală circulatorie care nu era diagnosticată şi tratată. Dacă această afecţiune era tratată, nu i se întâmpla accidentul. Dacă avea medicaţie, nu trata şi această boală”.

Oficial: „Evaluarea neurologică arată o ameliorare”

Referitor la starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiță, oficialii Spitalului de Urgenţă Floreasca au făcut, ieri, următorul anunţ: „Pacientul prezintă o suferinţă cerebrală postanoxică. Evaluarea neurologică în dinamică arată o ameliorare, pacientul fiind evaluat în prezent pe scala GCS la opt puncte (răspunde la anumiţi stimuli). E stabil din punct de vedere hemodinamic şi respirator, cu precizarea că respiră spontan pe sonda de traheostomie, dar necesită în continuare perioade intermitente de ventilaţie mecanică. Totodată, beneficiază zilnic de şedinţe de fizio-kinetoterapie”.



„La cinci ani am fost în moarte clinică după ce am căzut în apă şi atunci am realizat că sunt reîncarnarea unei cântăreţe de operă din Franţa. De aici şi accentul meu impecabil în franceză.” – CARMEN HARRA

„Am văzut multiple cazuri de reîncarnări. Anna Nicole Smith a fost reîncarnarea lui Marilyn Monroe.” – CARMEN HARRA

18 zile au trecut de când Gabriel Cotabiţă e internat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *