ZiarulRing

27-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

SCANDAL în familia Moculescu! Ce REZULTATE a obţinut Nidia la testul ANTIDROG

Avatar

Publicat

pe


Scandalul în familia Moculescu a reizbucnit după ce fosta soţie a compozitorului, plecată la muncă în Germania, şi-a acuzat fata de 25 de ani că se droghează sub ochii tatălui ei. Horia Moculescu a dezvăluit, pentru „ring”, că, acum şase ani, Mariana a mai spus acelaşi lucru despre Nidia, dar testele antidrog au lămurit situaţia.

Reproşurile Marianei Moculescu (47 de ani) au venit prin intermediul paginii ei de socializare: „Nidia, sunt foarte supărată pe tine. Te droghezi! Voi lua măsuri, atât îţi spun, pentru că am crezut că eşti o fiinţă tare şi cu personalitate, iar tu ai decăzut în ultimul hal. Te droghezi, aşa ceva n-am crezut că se va întâmpla vreodată, este o ruşine şi o demenţă, e o mare nesimţire”.

„Arată Nidia a copil drogat?!”

Contactat de „ring”, Horia Moculescu (78 de ani) ignoră acuzaţiile fostei soţii: „E treaba ei! Nidia stă cu mine în casă. Sunt aberaţii născute din lipsa de preocupare, din plictiseală şi din faptul că, nemaifăcând scandal pe aici, nu mai apare în presă. Ca mamă, n-a ţinut niciodată legătura cu Nidia. Ea a fost mamă pentru Nidia în primii şapte ani, după care s-a dezis de ea. Face scandal ca să revină în atenţia publicului. Nidia e în stare perfectă, a publicat pe internet mai multe poze extrem de recente. Arată ea a copil drogat?!”.

„Am fost cu ea la DIICOT…”

Potrivit lui Moculescu, Mariana nu se află la prima acuzaţie de acest gen la adresa Nidiei: „Mariana a mai făcut o dată plângere la autorităţi… Am fost cu Nidia la DIICOT acum şase ani, după o reclamaţie a ei. Nidia a avut toate analizele şi nici urmă de droguri. Şi cei de acolo erau uimiţi, mi-au spus: «E prima dată când se întâmplă ca o mamă să-şi reclame fiica, iar fata să fie nevinovată!»”. Mariana are însă reproşuri directe şi la adresa fostului soţ: „Cam cât de derbedeu să fii ca tată ca să-ţi duci fiica într-un bordel să cânte? Cât de dement poţi fi ca părinte să-ţi laşi copilul pe mâna unor derbedei?”.

Mariana riscă amendă şi chiar închisoare

Potrivit art. 268 din noul Cod penal, (1) sesizarea penală, făcută prin denunţ sau plângere, cu privire la existenţa unei fapte prevăzute de legea penală ori în legătură cu săvârşirea unei asemenea fapte de către o anumită persoană, cunoscând că aceasta e nereală, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. (2) producerea sau ticluirea de probe nereale, în scopul de a dovedi existenţa unei fapte prevăzute de legea penală ori săvârşirea acesteia de către o anumită persoană, se pedepseşte cu închisoarea de la 1 la 5 ani. „Nu mă interesează dacă Mariana va fi sau nu amendată, cine are timp de amenzi şi de procese?! Las-o-n plata ei!”, spune Horia Moculescu

Verdictul psihologului: Mariana se răzbună

În opinia psihologului Ilie Marinescu, Mariana Moculescu se răzbună: „Ea încearcă să justifice relaţia deteriorată şi îndepărtarea de Nidia şi, în acelaşi timp, prin ricoşeu, să se răzbune pe fostul soţ. E firesc ca Nidia să sufere din cauza acestor acuzaţii, mai ales că îi pot afecta relaţiile interumane şi profesionale. Dacă era o mamă grijulie, îşi pondera acuzaţiile şi venea în ţară să aibă grijă de fata ei. Mariana poate apela la psiholog dacă simte că nu poate face faţă acestor probleme de viaţă. Nu e nimic ruşinos să apelezi la psiholog”.

2 până la 5 ani de închisoare strictă e pedeapsa pentru cumpărarea sau deţinerea drogurilor pentru consum propriu, fără drept.

„Nu mă interesează să ţin legătura cu Mariana. Mi-a dat vreo trei telefoane… Ce să vă povestesc… jenante!”, HORIA MOCULESCU

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *