ZiarulRing

27-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

INCREDIBIL! Ce se ÎNTÂMPLĂ cu Mihaela Tatu în PREZENT, după ce a RENUNȚAT la televiziune

Avatar

Publicat

pe

Deşi nu mai apare frecvent pe sticlă, Mihaela Tatu e implicată în diferite activităţi. S-ar întoarce în televiziune doar dacă i s-ar oferi un proiect care să o inspire pozitiv. Momentan susţine campania de strângere de fonduri pentru Centrul Respiro „Piticot”. Mihaela Tatu a renunţat să mai locuiască în Capitală, deşi revine foarte des aici.

„Am fost în Oradea cu un proiect şi mi-a plăcut oraşul. Care, fie vorba între noi, este unul dintre cele mai frumoase din ţară, într-o continuă dezvoltare. Am ales să trăiesc aici fără a avea alt scop decât acela de a fi mulţumită. Nu este o retragere, ci un alt capitol al vieţii mele. Cine ştie unde voi fi mâine? Viaţa îţi poartă paşii unde nici nu gândeşti. Consider că şi locul îl face pe om, dar să nu uităm că omul aduce un plus de valoare locului. Vorba aceea, omul sfinţeşte locul! Capitala rămâne oraşul unde mă întorc foarte des, constant chiar, pentru că face parte din sfera mea de interese ca şi multe alte localităţi din ţară. Viaţa este frumoasă şi se poate trăi armonios în toate colţurile lumii„, a declarat, pentru „ring”, Mihaela Tatu.

„Îmi văd de viaţa şi de proiectele mele”

Chiar dacă se spune despre televiziune că este un microb, Mihaela Tatu pare să nu-i simtă lipsa.

„De când nu mai sunt în televiziune mă implic în mod constant în tot felul de acţiuni pentru că am timp. Dacă m-aş întoarce? Depinde de proiect, dar nu-şi permit patronii televiziunilor emisiuni frumoase şi care să inspire pozitiv. I-ar costa prea mult. Apoi, ei nu vor să facă educaţie maselor, ci vor audienţă. Simplu. Până una, alta, îmi văd de viaţa mea şi de proiectele în care, persoană publică fiind încă, fac tot ce pot pentru a lăsa ceva în urma mea, pentru a ajuta. Deocamdată atât”, a adăugat Mihaela Tatu.

Sfaturi pentru Mihaela Tatu la 20 de ani! Întrebată ce sfaturi i-ar da acum Mihaelei Tatu aflată la vârsta de 20 de ani, vedeta ne-a răspuns clar: „Să măsoare de trei ori şi să taie o dată. Să nu uite nicio clipă să fie femeie, cu tot ceea ce reprezintă acest dar. Să-şi urmeze inima şi intuiţia, pentru că nu o vor înşela niciodată. Ea este ceea ce alege să fie! Nu există vârste pentru un nou început. Când îi va fi greu, să se întoarcă la Mihaela care trăieşte în inima ei, asta după ce o va descoperi. Să-şi afle povestea şi lecţia de viaţă, dar mai ales să aibă grijă de moştenirea pe care o va lăsa. Indiferent unde va fi şi ce va face, să facă totul foarte bine şi să nu uite să fie om. În rest, mult curaj şi bucurie!”.

Advertisement

Donează doi euro pentru copiii aflaţi în dificultate

Campania de strângere de fonduri pentru Centrul Respiro „Piticot” (Institutul român pentru ajutorarea copiilor aflaţi în dificultate) nu este prima de acest fel în care Mihaela Tatu este implicată. Aşa cum mărturiseşte, o face de fiecare dată pentru că îi pasă.

„În 20 de ani de media, nu mai ţin şirul evenimentelor caritabile în care m-am implicat. Îmi pasă cu adevărat!Este vorba despre copiii noştri, ai acestei ţări, care nu au nicio vină că au venit pe lume mai puţin norocoşi decât alţii. Apoi, eu sunt o mamă norocoasă pentru că fiica mea este întreagă, şi mare, şi sănătoasă. Dar dacă aş fi fost şi eu o mamă de sacrificiu? Să nu am posibilitatea financiară de a avea grijă de pruncul meu? Acesta este motivul pentru care m-am implicat în campanie. Pentru că sunt mamă, sunt femeie, sunt un om căruia îi pasă!”.

„Dumnezeu este peste tot şi în tot. În talismane, în puterea minţii, în tine, în mine. El este! Sunt o fiinţă cu credinţă în Dumnezeu. Atât.”, MIHAELA TATU

În acest moment este importantă pentru mine campania de strângere de fonduri pentru Centrul Respiro «Piticot». Donează şi tu 2 EURO prin SMS la 8839. Ajută la înfiinţarea singurului centru pentru copiii cu dizabilităţi din N-V României.”, MIHAELA TATU

„Trăiesc liniştită, frumos, muncind, învăţând şi dăruind ca orice fiinţă de pe acest pământ.”, MIHAELA TATU

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *