ZiarulRing

29-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

VERDICT INCREDIBIL în telenovela Răzvan Simion – Lidia Buble! Carmen Harra face o PREVIZIUNE-ŞOC!

Avatar

Publicat

pe

Este destinul lui Răzvan Simion să fie alături de Lidia Buble sau fiecare va merge pe drumul lui? Răspunsul, aflat chiar în data de naștere a „matinalului” de la Antena 1 și a cântăreței, a fost decriptat, pentru „ring”, de renumita scriitoare americană Carmen Harra, specialistă în numerologie.

Născut pe 8.08.1980 (8+8+1+9+8+0=34; 3+4=7), Răzvan Simion are codul divin 7, „specific celor care de obicei gândesc înainte de a acționa emoțional, dar care au probleme de cuplu și trec foarte des prin divorțuri, indiferent dacă au sau nu copii”, susține Harra. „Și Lady Di avea tot codul 7 și toată lumea știe cât a suferit după divorțul de Charles, lăsând în urmă doi copii. Și John Kennedy era tot 7 și a avut o relație agitată cu soția lui”, spune scriitoarea.

Ea trece ușor de la o relație la alta

Lidia Buble a venit pe lume pe 9.06.1993 (9+6+1+9+9+3=37; 3+7=10; 1+0=1) și are codificarea 1. „Oamenii cu cifra 1 sunt extrem de independenți și trec ușor de la o relație la alta. Larry King, tot cifra 1, a fost însurat de șapte ori și la peste 70 de ani și-a înșelat soția cu sora ei. Din această cauză și-a pierdut show-ul de la CNN. Sunt anumite energii în codul de viață care te fac să reacționezi într-un fel, iar dacă le cunoști, le poți controla. Dacă nu, acele energii îți conduc viața”, susține Harra.

Nu sunt suflete-pereche

Însă veștile proaste de abia acum vin… „Numerologic, nu văd nimic serios între ei, e doar un foc de paie. Relația asta e pasageră și nu duce la nimic de durată. Ea e foarte independentă, pretențioasă, chiar dificilă, are interese materiale foarte clare. Ea urmărește ceva în relația asta, el, în schimb, e implicat emoțional. Sunt prea multe diferențe între ei, n-au o relație de suflete-pereche și nu sunt compatibili. El vine cu intenții mai bune în relație decât are ea și e mai implicat. El vrea să o ajute. Dar relația lor nu are șanse. Pentru că el e interesat de ea mai mult decât e ea interesată de el. Nu există un echilibru al interesului și al intențiilor. Plus că pe ea o văd într-o altă relație în viitor. De asta el ar face mai bine să se trezească și să-și vadă de treabă, să nu se grăbească să distrugă ceva ce a clădit 15 ani, mai ales că sunt copii la mijloc”, apreciază Harra.

Sunt șanse de împăcare, dar divorțul e iminent

Întrebată dacă există și vești bune, Harra susține că, indiferent dacă Lidia va rămâne sau nu cu Răzvan, relația „matinalului” e compromisă: „El a creat o mare durere și o mare prăpastie între el și soția lui. Între ei este o stare foarte proastă și, independent de relația lui extraconjugală, mi-e teamă că se va ajunge la o separare definitivă. Îi recomand soției lui, pe care o simt foarte afectată, să ierte și să încerce să treacă peste asta dacă poate. Să aibă un pic de răbdare, calm și înțelepciune în situația asta. Există o șansă ca Răzvan să revină la familia lui. Însă, intuitiv, cred că situația între el și soția lui e foarte proastă. Este o bătălie, sunt multe emoții negative. Depinde de ea dacă are înțelepciunea să treacă peste asta sau nu. Se simte trădată și mințită și e normal”.

„Dacă Lidia nu va avea răbdare cu Răzvan să-l lase să divorțeze, relația lor se va prăbuși mult mai repede. Situația rămâne tulbure pentru o perioadă, dar nu pentru foarte mult timp.”, CARMEN HARRA

15 ani a durat mariajul lui Răzvan Simion cu Diana, cea care i-a dăruit doi copii.

„Numerologic, Răzvan Simion e foarte deschis și fairplay. Însă, la supărare, defulează în alte relații. E mult prea dominat de emoții și de aceea ia decizii greșite în viață.”, CARMEN HARRA

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *