ZiarulRing

02-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

BOMBĂ în SHOWBIZ! Alina Pușcaș SPUNE ADEVĂRUL despre RELAȚIA cu MEDICUL STOMATOLOG

Avatar

Publicat

pe

Aflată în ultimele săptămâni de sarcină, vedeta Antenei 1 recunoaște relația cu doctorul stomatolog Mihai Stoenescu (40 de ani) și, în ciuda zvonurilor, susține că își vor crește împreună băiețelul. A început numărătoarea inversă până vei deveni mămică… Vei naște natural sau prin cezariană?

Mi se pare și acum incredibil. Mai am destul de des momente în care mă simt un copil… poate un copil cu o viață de adult. În câteva săptămâni, vom afla care e varianta cea mai potrivită pentru mine și bebeluș în privința nașterii. Eu mi-aș dori cezariană. Din luna a șaptea a rărit-o cu sportul Cum a fost prima ecografie, când ți-ai văzut băiețelul?

Ce ai simțit? O, Doamne! Cum puteam să fiu altfel decât foarte emoționată! Cred că este o trăire, o reacție absolut normală pentru orice viitoare mamă care și-a dorit foarte mult să i se întâmple minunea. Ai o sarcină ușoară? Ce pofte ai? Este o sarcină foarte ușoară. Chiar m-am bucurat de ea din toate punctele de vedere. N-am avut grețuri sau pofte și mi-am menținut destul de bine ritmul normal de viață. Am renunțat doar, începând cu luna a șaptea, la activitatea sportivă susținută. A decis: fără desene pe pereți Ai amenajat camera copilului, i-ai cumpărat hăinuțe? Până în acest moment, nu e definitivată amenajarea camerei, dar nu-mi fac probleme pentru că, în maximum cinci zile, se rezolvă totul.

Va fi o cameră frumoasă, în două culori, alb și turcoaz pal, fără personaje de desene animate pe pereți, o cameră luminoasă și foarte intimă. După ce vei deveni mămică, vei sta cu micuțul sau vei angaja o bonă și te vei întoarce pe sticlă? Voi reveni destul de repede pe sticlă, cred că la două săptămâni după naștere, întrucât filmările pentru cel de-al optulea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!” au început deja.

Sunt foarte curioasă cum se vor împleti cele două „joburi”, cel de părinte şi cel de prezentator. „Așteptăm cu emoție nașterea copilașului nostru” Zvonurile spun că vei fi o mamă singură, că tatăl micuțului nu a recunoscut relația… Cum comentezi? Zvonurile pot rămâne la stadiul de zvonuri. Nu e cazul să comentez. Formăm un cuplu și așteptăm cu emoție nașterea copilașului nostru. În această vară prezinți show-ul „Splash! Vedete la apă”.

Vei continua proiectele TV?

Advertisement

Da, „Splash!” e pe post din 23 iulie, iar filmările pentru cel de-al optulea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!” au început deja, așa cum spuneam. Și nu vreau sub nicio formă să-mi întrerup activitatea în televiziune. Așadar, îmi continui proiectele și chiar îmi doresc unele noi, care să mi se potrivească. 2 ani au trecut de când Alina Pușcaș a divorțat de Viktor Bieltz.

Alina Pușcaș (31 de ani) prezintă show-urile „Splash! Vedete la apă”, difuzat joi și vineri de la ora 20.30, și „Te cunosc de undeva!”. „Pentru băiețelul pe care îl vom avea, am ales numele propus de Mihai, adică Alexandru.”, ALINA PUȘCAȘ


Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *