ZiarulRing

18-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Andreea Marin, DECLARAȚII INCENDIARE despre CĂSNICIA cu Tuncay: „Vreau să mai am un copil”

Avatar

Publicat

pe

La 40 de ani, vedeta dezvăluie, pentru „ring”, că secretul aspectului ei tineresc nu sunt intervenţiile estetice sau dietele-minune, ci viaţa alături de soţul ei de 29 de ani. Andreea Marin vrea să-i dăruiască un copil medicului fizioterapeut şi osteopat Tuncay Ozturk, însă recunoaşte că acest lucru ar fi un adevărat miracol.

 În ciuda complimentelor pe care le primeşte la tot pasul, Andreea Marin e conştientă că anii vor deveni din ce în ce mai vizibili şi pe chipul ei. „Sunt subiectivi cei care spun că sunt frumoasă… Nu sunt frumoasă, sunt doar un om care se menţine la un nivel civilizat la vârsta de 40 de ani. Nu voi fi veşnic tânără”, ne-a asigurat vedeta, prezentă la inaugurarea unei clinici de înfrumuseţare. Întrebată de ce Tuncay nu o însoţeşte, Andreea n-a ezitat să explice: „În această seară avem oaspeţi şi cineva trebuia să rămână cu ei acasă”. „Dacă mi-e poftă de ceva, îmi permit excepţii” Prin tot ceea ce face în viaţa privată şi în carieră, Andreea vrea să o inspire pe fiica ei de aproape opt ani, Ana Violeta: „Îmi doresc să fiu un model pentru fiica mea, în sensul că încerc să aleg ce mănânc, fără excese nici într-o direcţie, nici în cealaltă. Însă dacă mi-e într-adevăr poftă de ceva, îmi permit excepţii, dar caut să menţin o moderaţie, o linie de echilibru în tot ceea ce fac. Fac sport şi asta contează, mişcarea înseamnă viaţă şi, nu în ultimul rând, cred că iubirea te menţine tânăr”. „Mi-aş dori să pot înainta în vârstă frumos” Între clasicul bisturiu al esteticianului şi întreţinerea prin biostimulare, Andreea preferă a doua variantă. „Kristin Centofanti, doamna care a inventat noua tehnologie de înfrumuseţare neinvazivă Ultratone Dreamshaper, m-a fascinat cât de bine arată. Şi are un fiu de vârsta mea, 40 de ani, aşa cum mi-a mărturisit. Mi-aş dori să pot înainta în vârstă frumos, aşa cum o face domnia sa”, recunoaşte vedeta.

  Andreea Marin și Kristin Centofanti „Vreau un copil sănătos şi atât” Depăşirea pragului de 40 de ani nu o descurajează pe vedetă în dorinţa de a-i dărui iubitului ei soţ un moştenitor. „Vreau să mai am un copil, dar asta se va întâmpla doar dacă Dumnezeu îşi doreşte şi El. Când e vorba de aducerea pe lume a unui copil, doar pe El te poţi baza cu adevărat. Rămâne însă un miracol, pentru că ştiinţa n-a rezolvat încă toate problemele din acest punct de vedere. Nu am o preferinţă dacă să fie băiat sau tot fată, ci doar să fie un copil sănătos şi nimic mai mult”, spune Andreea. A purtat accesorii nepreţioase Experienţa hoţilor care i-au spart recent casa a determinat-o pe Andreea Marin să nu mai promoveze, deocamdată, bijuteriile scumpe de la diferite firme. Miercuri seară, vedeta a purtat accesorii de efect, însă nepreţioase. „Le-am achiziţionat anul acesta din Italia, din cea mai recentă vacanţă. Nu sunt cu pietre preţioase, au doar un design reuşit. Crucea e un element decorativ, pur şi simplu, nu-mi afişez credinţa. Credinţa e în mine, în sufletul meu”, a precizat vedeta. 21 de luni de mariaj au Andreea Marin şi Tuncay Ozturk. „Am grijă de mine, dar mă gândesc şi la serviciile estetice pentru că vorbim de o mulţime de soluţii pentru a te menţine în formă.”, ANDREEA MARIN

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *