ZiarulRing

25-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Alexandra Stan, DECLARAȚII INCENDIARE la adresa Innei

Avatar

Publicat

pe

Alexandra Stan şi Inna – rivale? Nicidecum! După ce în urmă cu câteva luni cele două au lansat superpiesa „We Wanna” feat. Daddy Yankee, Alexandra sparge gheaţa şi recunoaşte că orice speculaţie legată de faptul că ar exista animozităţi între ea şi Inna, colega de scenă, este absolut nefondată.

„Nu avem ce să împărţim”, declară Alexandra.

„Inna e super drăguţă, energică şi face glume într-una, iar eu sunt la fel”, spune tânăra artistă. Despre filmările videoclipului, Alexandra spune că s-a muncit foarte mult la el, dar totodată a fost şi distractiv. Alexandra Stan contribuie la crearea pieselor ei şi mărturiseşte că se implică atât în scrierea textelor, cât şi în compunerea liniilor melodice ale pieselor ei. Lucrează cu David Ciente de la Midiots Production, dar şi cu Play&Win, HaHaHa Production, pentru a strânge cât mai multe piese care vor putea fi incluse pe viitorul ei album.  

Alexandra dezvăluie că în luna noiembrie va da startul unui turneu în Japonia, ţară în care pregăteşte şi lansarea liniei ei de haine pentru fanii ei de acolo şi realizată în colaborare cu brandul vestimentar Bershka.

„Colecţia va include piese practice, care vor putea fi purtate atât de fete, cât şi de băieţi”, ne împărtăşeşte Alexandra.

În timpul liber pe care îl are la dispoziţie artista petrece şi câte trei ore plimbându-se în oraş cu longboard-ul, succesorul plăcii de skateboard. Alexandra adaugă că este atât de pasionată de practicarea acestui nou sport pe care l-a descoperit, încât nici nu a avut timp să se fotografieze pentru a se posta pe pagina oficială de Facebook.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *