ZiarulRing

19-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cheloo, despre Barabancea Când faci SATANIŞTI nişte copii care au ARS de VII, meriţi să rămâi la TV!

Avatar

Publicat

pe

Gafa Ozanei Barabancea a rămas netaxată de reprezentanţii Antenei 1, în schimb, Cheloo și Mircea Solcanu au fost daţi afară după ieşiri de acest gen… Încă de săptămâna trecută, “ring” a încercat să obţină o poziţie oficială de la Antena 1 referitoare la reacţia dură a Ozanei Barabancea faţă de victimele din Colectiv.

Răspunsul s-a lăsat aşteptat în zadar, iar zilele trecute aveam să aflăm, din surse ce au dorit să-și păstreze anonimatul, că împotriva Ozanei, jurat la “Te cunosc de undeva !”, nu se va lua nicio măsură. Mai mult, se pare că persoana care ar trebui să ia o decizie în acest sens este Augusta Lazarov, care e mulţumită de prestaţiile Ozanei în emisiune şi, probabil, nu consideră că artista a greşit. “ring” a contactat-o astăzi ( n.r.-marţi) şi pe Augusta Lazarov, care nu a comentat nimic pe marginea acestui subiect.

“Eu am fost debarcat de la «X Factor» că am ironizat un homosexual”

Cheloo însă a fost dat afară după jignirile aduse concurentului gay Paolo Lagana la o ediție a „X Factor” din 2013. Contactat de “ring”, Cheloo a reacţionat dur: „Nu știu cine e Ozana Barabancea sau cum o cheamă… Personal, n-am auzit de ea. Dar voi fi foarte diplomat… Sunați-o pe Oxana asta, că n-am reținut cum o cheamă, și întrebați-o dacă ea n-a supt niciodată p*la în toalete și dacă n-a vomitat niciodată în taxi și tot ce a zis ea despre cei de la clubul Colectiv. Cuvintele sunt în plus în toată situația asta, dar totuși n-ar fi îndeajuns, iar ce am eu în cap e sărit de lege, așa că nu mă pot exprima decât pe jumătate, sau pe sfert, sau 10 la sută. E simplu… cel mai frumos ar fi să i se pună întrebările public acestei Barabancea… Dacă ea a supt p*la vreodată în toalete și dacă a vomitat în taxi etc. N-am reținut tot ce a spus, că subiectul e infect. Nu m-am concentrat foarte tare pentru că, în mod normal, i-aș tăia capul pentru așa ceva, dar cred că părinții celor care au ars acolo îi vor intenta un proces de imagine, cel puțin. Punctul meu de vedere e sinistru în ceea ce o privește pe Ozana Barabancea, iar ce i-aș face depășește cu mult limita legii și a omeniei. Eu am fost debarcat de la «X Factor» că am ironizat un homosexual, dar după ce ai făcut sataniști niște copii care au ars de vii într-un club, mai meriți să rămâi la TV?”.

Ozana e în dimensiunea a V-a Cu toate că a şters postarea după ce tot mai mulţi oameni i-au adus injurii pe Facebook, iar câteva zile mai târziu şi-a cerut scuze, reacţia Ozanei Barabancea va rămâne vie pentru cei care sunt alături de victimele din Colectiv.

“Doamne ferește! Doamne, iartă-ne pentru că am uitat de Tine și de noi și pentru că ne împrăștiem energia Ta cu mizerii. Condoleanțe familiilor îndoliate! Îmi pare rău de vestea oribilă pe care mi-a dat-o ruda mea azi de dimineață. Suntem victimele propriilor noastre greșeli. Și continuăm să îi blamăm pe alții, și continuăm să căutăm vina în exteriorul nostru. Toți vrem să arătăm cu degetul spre exterior. Ce lansare de CD a fost azi-noapte în clubul Colectiv? Ce versuri promovau artiștii aceia? Ce promovau ei? O schizofrenie mentală… să vibreze nenorocirile și gândurile negative. Nu vindecă nimic, din contră. Sper să nu ajungă pe piață asemenea chemări negative și să fie un semnal de alarmă pentru noi toți. Farell a compus «Happy» și noi compunem invitații la ură și uitarea sinelui. Mantra este o rugă sfântă. Titlul albumului este o jignire la adresa spiritualității. Din păcate, ce au scos pe gură aia s-a întâmplat. Suntem în a 5-a dimensiune. Tot ce gândim se materializează mult mai repede ca înainte. Avem o demonstrație tristă făcută azi-noapte în clubul Colectiv. S-a murit în colectiv. Cui îi face bine să meargă noaptea în locuri obscure și să bea, să şi-o tragă în WC-uri și să vomite apoi în taxi? Doar pentru că e… cool?”, a scris Ozana Barabancea pe Facebook.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *