ZiarulRing

25-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cezara, REPLICĂ DURĂ pentru Aimée: „N-am nevoie de BANI CERŞIŢI”

Avatar

Publicat

pe

Scandalul dintre actriţele Aimée Iacobescu şi Cezara Dafinescu continuă cu acuzaţii tot mai grave. Mărul discordiei e un aşa-zis împrumut de 2.000 de lei, bani proveniţi din donaţii, pe care prima susţine că i-a dat, în timp ce a doua neagă categoric că i-ar fi luat. Iniţial, Cezara a vrut să o dea în judecată, apoi a decis să o „ierte”… Revolta fostei sale colege de la TNB n-a dat-o înapoi nici măcar cu un milimetru pe Aimée, care face noi dezvăluiri scandaloase.

„Înainte de a-mi cere împrumutul, Cezara mi-a propus să-i dau toţi banii din donaţii şi să-i depună ea la o bancă unde se oferă o dobândă mare. I-am zis că am nevoie de ei să-mi plătesc datoriile şi atunci s-a enervat. Mi-a spus «Eşti o tâmpită!» şi mi-a închis telefonul”, a declarat Aimée Iacobescu pentru „ring”.

„Am discernământ, vrea să mă discrediteze”

Mai mult, Aimée e deranjată de faptul că Cezara îi pune la îndoială discernământul: „Minte când spune că sunt bolnavă şi că n-am discernământ. Am probleme de sănătate, dar acestea nu mi-au afectat judecata. Dacă susţine că nu sunt în toate minţile, de ce recunoaşte că a făcut o înţelegere cu mine? A profitat cumva de mine? Acum sunt convinsă că multe dintre comentariile negative publicate pe internet despre mine erau scrise de ea şi că vrea să mă discrediteze. A premeditat totul. E invidioasă pe cariera mea şi pe faptul că ea n-a avut rolurile mele de-a lungul anilor. Am spus iniţial că i-am împrumutat 3.000 de lei pentru că atât a cerut. A venit la mine exact în ziua când am scos banii şi nu făcusem toate calculele. I-am dat cinci bancnote de 200 de lei şi 10 de 100 de lei. Erau banii pentru operaţia de cataractă a mamei mele”.

„Poate că a minţit ca să impresioneze”

La un pas să o dea în judecată pe Aimée, Cezara cere dovada: „O rog să facă public actul prin care mi-a împrumutat banii, precum şi motivul pentru care nu era decisă în privinţa sumei datorate de mine. În caz contrar, consider că trebuie să-mi acorde daune morale. Chiar dacă suntem bolnavi, trebuie să răspundem pentru afirmaţiile noastre. Altfel, mâine va spune că am omorât pe cineva. Când îi spuneam că nu sunt de acord cu atitudinea ei şi că e preferabil să încerci să munceşti pentru bani, mi-a spus că are cancer şi că a luat de două ori un virus etc. Judecând după ce spune despre mine, poate că a minţit ca să impresioneze. Nu mai ştiu ce să cred. Avea o scuză dacă era, într-adevăr, bolnavă. Dacă nu e, atunci afirmaţiile ei sunt mai grave”.

Advertisement

„Mi-era milă de spaima ei, era tulburată”

Întrebată de ce a acceptat să facă o înţelegere cu Aimée dacă ştia că are probleme de discernământ, Cezara s-a justificat: „Pe atunci (în decembrie 2015 – n.r.) mi-era milă de spaima ei, căci era tulburată că lumea i-ar cere socoteala banilor. Şi când m-a rugat să o las să declare că mi-a împrumutat mie, i-am spus să zică ce vrea dacă asta o linişteşte. Nu mi-am închipuit că va proceda aşa. Greşeala mea că am crezut că e de bună-credinţă… La cât am investit sufleteşte pentru ea, nu meritam aşa o răsplată. Şi n-am făcut o convenţie – asta ar presupune ceva acte. Nu? N-am dat mare importanţă acţiunilor ei. Încep să cred că totul a fost premeditat. Eu n-am împrumutat nimănui nimic niciodată, dar presupun că e nevoie de un act, o sumă fixă etc., altfel fiecare poate să pretindă oricât. În funcţie de reacţia ei, voi acţiona şi eu. Eu n-am nevoie de bani cerşiţi, prefer să muncesc”.

„Urâtă-i bătrâneţea! O iert!”

De la agonie la extaz, Cezara preferă să treacă peste acuzaţiile lui Aimée.

„Acum câteva săptămâni, Aimée vorbea despre 3.000 de lei. Acum vrea 2.000 de lei. Să mai aşteptăm ceva vreme… poate reduce suma. Ha, ha, ha, urâtă-i bătrâneţea! O iert pentru că sunt sigură că a uitat convenţia noastră din cauza bolii cumplite de care suferă. O sfătuiesc pe doamna Iacobescu (mama) să ia o trimitere de la medicul de familie şi să meargă la spital la doamna doctor Monica Pop (un om minunat), unde i se va face operaţia (de cataractă – n.r.) gratuit”, a comentat Cezara.

„Să facă bine să-mi returneze banii. Operaţia mamei nu e gratuită, că m-am interesat deja”, a adăugat Aimée.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *