ZiarulRing

02-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Anca Țurcașiu, 14 zboruri în 21 de zile

Avatar

Publicat

pe

Artista, concurentă în show-ul „te cunosc de undeva!”, ce va reîncepe pe 13 februarie la antena 1, a vorbit, într-un interviu pentru „ring”, despre familie, ultima vacanță, dar și despre pasiunile sale.


Vei concura la „te cunosc de undeva!”. Ce înseamnă acest lucru pentru tine?
Participarea la acest show reprezintă o provocare pentru mine, dar și o distracție, o joacă pe care n-o puteam rata. Eu sunt de părere că trebuie să o iei ca pe o bucurie, fără să fii încrâncenat pentru note sau orice altceva.


Care este personajul pe care îți dorești să-l interpretezi? Ai și vreunul de care te temi?
Nu am preferințe. Mă voi bucura pentru fiecare personaj care-mi va pica la ruletă și mă voi strădui să-l interpretez cât mai bine. Nu mi-e teamă de nimic. Am venit aici să imit cât mai bine personajele, iar dacă o să mă fac de râs, o să mă amuz pe tema asta.


Ești și cântăreață, și actriță. Care consideri că va fi atuul tău în acest show de televiziune?
Avantajul meu cred că este experiența de 30 de ani de meserie, în fața celor care poate au doar 20 de ani de viață (râde).


Vacanță în myanmar și filipine
Ai revenit de curând dintr-o vacanță exotică. Poți să ne spui cum a fost?
Am petrecut foarte bine. Eu și soțul meu iubim foarte mult asia, nu ne mai săturăm să călătorim pe acest continent. Cred că a fost a șaptea oară când am mers acolo. De fiecare dată alegem alte țări pentru a le cunoaște tradițiile, cultura și religia. Anul acesta am ales myanmar, care s-a deschis pentru turism abia acum patru ani, și filipine. A fost o vacanță de 21 de zile, cu 14 zboruri, cu excursii zilnic, de dimineață până seara, în care am vizitat sute de locuri spectaculoase. Doar ultimele trei zile au fost pentru relaxare și le-am petrecut în filipine, în el nido – palawan, care este o localitate de vis. Când am ajuns acolo am crezut că am murit și am nimerit în rai.


Care sunt criteriile după care îți alegi, de obicei, destinația de vacanță?
Întotdeauna trebuie să vizităm altceva. Ne place să ajungem în locuri noi, însorite, unde să putem să facem plajă. N-o să mă vedeți niciodată prin suedia sau danemarca.

Advertisement


Fiul v-a însoțit în vacanță? Spuneai, la un moment dat, că există între voi ceva probleme de comunicare…
Nu au fost cu adevărat probleme de comunicare și le-am depășit cu înțelepciune și maturitate. Radu nu ne-a însoțit în vacanță pentru că a avut școală. Oricum, el nu-și dorește genul acesta de vacanțe; îi place să meargă la schi, cu colegii lui, iubește aventura.


Radu a studiat pianul… Ce l-a determinat să renunțe? Ce meserie vrea să practice?
Radu a renunțat la pian atunci când a ajuns într-un punct în care a considerat că poate face asta, dar vrea să se apuce de altceva. Nu cred că s-a hotărât ce vrea să facă, încă este în căutări.


Desenează mobilă din copilărie
Ce alte pasiuni mai ai în afară de muzică, teatru și design?
Nu sunt suficiente? (râde.) Am avut atâtea proiecte de design pe care trebuia să le încep și nu am făcut-o din cauza lipsei de timp… Eu sunt designer de interior. Am făcut și școală pentru asta acum doi ani, dar pasiunea o am dinainte de a face școala. Desenez mobilă de foarte mică, de la câțiva anișori, și sunt fascinată de acest domeniu.


În afară de show-ul de la antena 1, ce alte proiecte mai ai în acest an?
Am numeroase proiecte, dar le voi dezvălui la momentul potrivit. Åži asta cred că se va întâmpla cât de curând.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *