• Raluca Moianu da startul noului sezon “Gaseste-mi familia”
 • 1779 afisari
  19-02-2012 de Ziarul Ring
 • Raluca Moianu da startul noului sezon “Gaseste-mi familia”

  Incepand de joi, 23 februarie, de la ora 21.00, familiile se vor reuni iarasi la Kanal D, in cel de-al doilea sezon al emisiunii “Gaseste-mi familia”, prezentata de Raluca Moianu si Eduard PetruIntr-un demers detectivist fara precedent in peisajul televiziunilor autohtone, Raluca Moianu si Eduard Petru fac totul pentru ca oameni care au fost separati, din varii motive, de cei de acelasi sange cu ei, sa isi reintalneasca rudele dupa perioade foarte lungi de cautari sau tacere.  Vom asista si in acest sezon la intalniri tulburatoare intre copii si parinti, frati si surori, vom descoperi impreuna cat de abisale pot fi tristetile, ratacirile omenesti, dar si cat de puternica e legatura sangelui. O parte din emisiune este filmata, incepand din acest sezon, in platourile Kanal D, astfel ca intalnirile atat de emotionante dintre protagonisti vor avea loc intr-un spatiu somptuos, amenajat in raport cu o sarbatoare a sufletului cum e aceea a regasirii dintre rude care nu s-au vazut de zeci de ani sau care nici macar nu au apucat sa se cunoasca.  “Imi place ideea unei noi pentru - e un element de noutate fata de sezonul trecut, dar recunosc ca imi lipsesc cizmele de teren, paltonul si cei 10. 000 de kilometric parcursi prin tara. Am descoperit odata cu acest proiect ca imi place sa fiu pe teren si imi propun sa nu pierd contactul cu lumea reala. Mutarea in platou a venit intr-o perioada in care vremea nu tine deloc cu realizatorii emisiunii. Ar fi greu sa le propunem oamenilor intalniri emotionante pe viscol si prin nameti! In astfel de situatii, platoul se transforma intr-o casa linistita, primitoare, menita sa fie un loc al regasirilor, un spatiu al sperantei pentru cei care traiesc drama despartirii de cei dragi”, a declarat Raluca Moianu.

  “Emisiunea prezinta cazuri adevarate, in care emotia atinge cote maxime. In povestile celor care ne cer ajutorul ne-am putea regasi la un moment dat oricare dintre noi. Primul episod al noului sezon vine cu doua cazuri aproape incredibile!”, a declarat Eduard Petru.  Despre format


  “Gaseste-mi familia” este un format reality , care a inceput sa fie difuzata in Olanda in urma cu 19 ani si care continua sa se bucure de un succes extraordinar in lumea intreaga. De-a lungul anilor, a inregistrat audiente record in tari precum Spania, Danemarca, Germania, Suedia, Belgia, Norvegia, Polonia, Estonia, Finlanda, Statele Unite si Australia. In Romania, emisiunea “Gaseste-mi familia” este produsa de Zucchero Media.Nu ratati, incepand de joi, 23 februarie, de la ora 21.00, un nou sezon “Gaseste-mi familia”, cu Raluca Moianu si Eduard Petru.