ZiarulRing

03-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

BANCIU despre SUSPENDAREA lui Ştucan: BECALI a devenit un DICTATOR care manipulează trusturi de presă

Avatar

Publicat

pe

Fostul moderator de la Sport.ro, Radu Banciu, a vorbit despre episodul în urma căruia Costin Ştucan a fost trecut pe linie moartă la sport.ro. După ce a fost anunţat de şefi, de decizia în cazul său, Costin Ştucan le-a mulţumit tuturor celor care i-au trimis mesaje de încurajare pe Facebook. „Vă mulţumesc pentru mesaje. Celor care ma înjură, le doresc să traiască în ignoranţă toată viaţa pentru ca altfel universul lor se va zgudui din temelii. Nici o suspendare nu mă poate împiedica să spun ce văd, ce aflu ca se întâmplă, indiferent că e vorba de Steaua sau de alta echipă…Homo Cartonus, de fapt unul dintre oamenii de carton, îmi doresc sincer să nu fie cazul să-ţi transmit eu că o să ne lipseşti!”. Astfel, Ştucan a ţinut să-i răspundă managerului stelist, Mihai Stoica,  cel care i-a urat „de bine” chiar înainte de suspendare. „Ştucane o să-mi lipseşti”,  a spus MM, vineri, pe Facebook.

ŞTUCAN NU MI S-A PĂRUT UN ŞMECHERAŞ, UN ŞPĂGAR DE PRESĂ

Ce s-a întâmplat? „Clubul Steaua  anunţă că ridică acreditările celor de la ProSport, Pro TV şi sportro din cauza atacurilor din ultima vreme, în special în emisiunea Ora de ProSport, difuzată la sport.ro”. Acesta fost mesajul postat vinerea trecută pe site-ul oficial al clubului din Ghencea.  Luni dimineaţă, Ştucan a fost informat de conducerea sport.ro că este suspendat din funcţie. Oficialii stelişti au fost deranjaţi că în emisiunea Ora de ProSport au fost difuzate imagini de la meciul Steaua – Chelsea. Ele îl prezentau pe Gigi Becali care l-a trimis pe Valeriu Argăseală să-i spună lui Reghecampf ce schimbări să facă. (VEZI VIDEO)


În apărarea lui Costin Ştucan a sărit şi Radu Banciu, realizatorul emisiunii „Lumea lui Banciu” de pe B1TV, fost realizator la Sport.ro.„Şi eu aş fi făcut la fel în locul lui Ştucan. Mi se pare ca el a procedat absolul corect. Ştiu că a mai avut probleme de astea şi cand a fost la Telesport şi GSPTV. Eu am lucrat cu el, e un jurnalist foarte bun. Am lucrat cu el la Prosport, la adevăratul Prosport, cel din 1997. Faptul că a atacat Steaua sunt convins că a atacat-o justificat. Ştucan nu mi-a dat impresia ca este un şmecheraş din ăsta, un şpagar. Nu cred că a facut emisiuni cu vreo intenţie ascunsă. Atentie, nu Ştucan a filmat povestea cu Gigi Becali”.

„GIGI BECALI A DEVENIT UN DICTATOR CARE MANIPULEAZĂ TRUSTURI DE PRESĂ”

Radu Banciu critică modul în care unii şefi de redacţii aleg să-şi sacrifice oamenii pentru anumite interese. „Astea sunt motive pentru care merită sa fi dat afară. Dacă-ţi faci treaba şi îi deranjezi pe alţii e chiar mai bine decât să-ţi faci treaba şi să fii laudat. Nu e singurul caz. A mai fost si cel de la EVZ când au fost daţi afară că l-au criticat pe Gigi, pacat, ei au avut dreptate. Nu te poţi pune peste şefi. Gigi Becali a devenit un dictator care a reuşit sa manipuleze trusturi de presă, păcat. Rusine lor!”

„CEAHLĂUL-STEAUA A FOST BLAT. VĂD CĂ NIMENI NU ARE CURAJUL S-O SPUNĂ”

În vizorul lui Radu Banciu a intrat şi antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf. Realizatorul TV crede că meciul Ceahlăul – Steaua din weekendul trecut a fost blat. „Eu zic de exemplu că Ceahlaul-Steaua a fost un blat, un meci aranjat ca Steaua să nu forţeze între cele două meciuri cu Chelsea. Nimeni din presă nu are curajul să spună ca meciul ăsta a fost aranjat. E ca povestea cu Reghecampf care a jucat la pariuri. Sunt absolut convins că a făcut-o. Toate mărturiile sunt foarte clare. E un escroc şi s-a văzut şi la meciul cu Ceahlăul. S-a făcut un aranjament cum a avut ocazia să o facă. Sunt două motive aici, ori pariurile, ori Steaua nu a vrut să forţeze, să fie un meci de salon”.

„PE MINE ŞI PE MIRONICĂ NU NE-A INTERZIS GIGI BECALI”

Radu Banciu şi-a adus aminte şi de episodul când emisiunea pe care o realiza cu Mihai Mironică la Sport.ro a fost scoasă din grilă. El infirmă că Gigi Becali s-ar fi aflat în spatele acestei decizii. „Emisiunea pe care o făceam cu Mironică intrase în vacanţă. Când am revenit din concediu n-am mai facut-o. Nu ne-a sancţionat nimeni. Sigur emisiunea noastră deranja. Îi deranja pe Meme, pe Gigi Becali, dar nu s-au făcut niciun fel de presiuni, nimeni nu ne-a băgat niciodată pumnul în gură. Eu nu mă pot plânge ca trustul PRO mi-a făcut ce i-a făcut lui Ştucan. Gigi Becali nu mă poate interzice pe B1 TV”.

Editorul in chief de la Sport.ro, Felix Drăghici, nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima un punct de vedere pe marginea acestui subiect.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *