ZiarulRing

25-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mitică Dragomir, DECLARAŢIE MURDARĂ pentru cine îl va inlocui la LPF: Îi las moştenire ce a lasat TERENTE în formol!

Avatar

Publicat

pe

Nu are de gând să mai rămână mulţi ani la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal, dar i-a răspuns metaforic lui Traian Băsescu la comentariile acestuia. Dumitru Dragomir vrea să lase „moştenire” bani pentru toate echipele şi nu numai… Chivu este o variantă pentru postul lui.

După ce Traian Băsescu a afirmat că Dumitru Dragomir are de gând să plece de la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal când va fi băgat în formol, acesta a ţinut să-i dea replica primului om al României prin intermediul ziarului „ring”. „Domnule, preşedintele m-a lăudat prin această afirmaţie. El este un om deştept şi peste 30-40 de ani, când o să dea colţul, o să-i pună creierul în formol drept moştenire. Iar eu, ca să nu fiu mai prejos, pentru că tot preşedinte sunt, las moştenire ceea ce a lăsat Terente tot la formol. E o metaforă criminală, nu?”, ne-a spus, izbucnind în râs, preşedintele Ligii.


Post de televiziune care se va vedea şi în Australia

De 17 ani, Dumitru Dragomir conduce Liga şi nu are de gând să rămână veşnic. Însă, înainte de a pleca, vrea să pună în practică un proiect ce ţine de un post de televiziune care va asigura o parte din bugetele echipelor din prima divizie. „Este un proiect cu o firmă din străinătate şi lucrez la el de mai mult timp. Doar eu ştiu şi păstrez secret până se concretizează, este arma mea. Postul de televiziune va fi ceva nou pentru România, dar nu o să fie axat doar pe fotbal. În mai puţin de un an o să-i dau drumul. O să mai stau o perioadă până pun la punct ceea ce am de gând cu televiziunea şi astfel să asigur bugetul Ligii pentru mulţi ani, dar şi al echipelor din drepturile de televizare. Anul viitor expiră contractul cu cei de la Digi; dacă sunt interesaţi, pot intra şi ei în acest proiect, dacă nu, nu. Acest proiect de care v-am spus implică nişte ţări deoarece difuzarea va fi la nivel internaţional. Noi avem mulţi cetăţeni care au plecat în Europa, milioane. Postul de televiziune se va vedea inclusiv în Australia”, ne-a mai declarat Dumitru Dragomir.

E dispus să-i fie profesor lui Chivu

Cristian Chivu se va retrage la anul din fotbal, iar preşedintele Ligii îl vede în funcţia ocupată de el acum, însă cu anumite condiţii. „Dacă va sta pe lângă mine, la Ligă, un an, doi să priceapă despre ce este vorba, îl ajut cu dragă inimă. Nu trebuie să fii mare fotbalist ca să conduci Liga. Trebuie să fii un bun manager şi să aduci bani. Nu ştiu dacă ar rezista mai mult de şase luni pentru că-i un băiat sensibil. La Ligă este greu, trebuie să fii călit pentru a supravieţui”, crede Mitică Dragomir.

„Nimeni nu este veşnic, aşa că, încet-încet, mă voi retrage şi eu. Chivu este o variantă pentru a mă înlocui, însă trebuie să vină să-l învăţ meserie.” – Dumitru Dragomir

„Lucrez la un proiect mare. Postul de televiziune pe care o să-l aibă Liga va fi ceva nou pentru România.” – Dumitru Dragomir

1996 este anul în care Dumitru Dragomir a fost ales preşedinte al Ligii.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *