ZiarulRing

25-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

„Briliantul”, OFERTAT de lumea modei. Cătălin Botezatu: „L-AŞ VREA pe Mutu MODEL!”

Avatar

Publicat

pe

 Are probleme cu naţionala, unde Piţurcă nu îl mai convoacă, dar soarele poate răsări din nou pe strada lui Adrian Mutu. Soţia sa, Consuelo, se apucă de afaceri cu cosmetice după ce şi-a asociat imaginea cu o prestigioasă companie americană de profil, iar Mutu are o ofertă să devină model! Consuelo Mutu intră în industria frumuseţii, iar soţul său, Adrian, în industria modei. După ce bruneta şi-a asociat imaginea cu un brand important din industria de cosmetice, Adrian Mutu este foarte aproape să intre în modelling.

„Adrian este un bărbat frumos, iar fizicul îl ajută foarte tare, ar putea oricând să urce pe catwalk. Se vede că se întreţine. El oricum a mai cochetat cu reclamele, a mai pozat pentru diverse publicaţii chiar şi alături de Consuelo. Mi-ar plăcea ca la un moment dat, după ce va agăţa ghetele în cui, să vină alături de mine. L-aş vrea pe Adi Mutu model, dar sunt sigur că multe case de modă mult mai importante şi l-ar dori. Totuşi, nu îl văd vreodată să defileze pe catwalk, cred că mai degrabă i-ar plăcea să pozeze pentru diverse produse”, a declarat, pentru „ring”, cunoscutul designer Cătălin Botezatu, bun prieten cu cuplul Consuelo – Adi Mutu.

Îi urează baftă lui Consuelo Cătălin Botezatu ştie şi despre intrarea în afaceri a soţiei lui Mutu, după ce Consuelo a devenit imaginea unui brand important de cosmetice şi îşi va deschide propria firmă.

Mi se pare normal ca soţia lui Adi să fie curtată de diverse branduri. Este o femeie superbă, are o frumuseţe aparte şi un corp de invidiat. Trebuie să vă spun că, în general, brandurile de cosmetice nu caută modele tinere. Spre exemplu, un ruj altfel se vede pe buzele unei femei precum Consuelo decât pe ale unei tinere sub 20 de ani. Iar Consuelo este cu adevărat o femeie frumoasă care poate aduce un plus acelui brand. Ea nu este pentru prima dată într-o reclamă. Îi doresc din suflet mult succes„, a comentat Cătălin Botezatu.

„Bote” îl cere pe „Briliant” la naţională Dinamovist convins şi suporter înfocat al naţionalei noastre, Cătălin Botezatu este supărat că Adrian Mutu este ocolit de Victor Piţurcă atunci când acesta face convocările. „Eu cred că Mutu este într-o formă fizică de invidiat, după cum îl văd. Adrian ar putea aduce oricând un plus naţionalei, dar este doar o părere de suporter. Nu cred în ceea ce se spune că este un jucător terminat, aşa cum spun unii, şi sper să îl văd din nou printre tricolori, mai ales că avem nevoie de el în meciurile de baraj cu Grecia. În primul rând, ar fi un element important în vestiarul naţionalei, un factor mobilizator”, a spus Cătălin Botezatu.

„Când văd că e Mutu la naţională, am mai multă încredere. Dacă la greci mai poate juca bătrânul Karagounis, nu înţeleg de ce la noi n-ar mai putea juca Mutu!”CĂTĂLIN BOTEZATU

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *