ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

PREGĂTIT pentru propria NUNTĂ: „Nu mi-am comandat niciun costum. Mă duc în… CHILOŢI!”

Avatar

Publicat

pe

Fostul mare tenismen nu pare deloc încântat atunci când vine vorba despre propria nuntă. Ar fi „doar” a patra oară când se îmbracă ginere. Nu mai are ce să-l surprindă pe marele campion. Poate tocmai de aceea oferă numai răspunsuri în “doi peri” despre cel mai mediatizat eveniment monden al finalului de an, al cărui protagonist este. După trei ani petrecuţi împreună, Ilie şi Brigitte au hotărât, în sfârşit, să se căsătorească. În primele zile din octombrie 2013. Apoi au amânat-o, olecuţă, mai pe la mijlocul lui „Brumar”.

Pentru ca data nunţii să fie, de fapt, 2 noiembrie, astfel încât să nu mai existe niciun motiv de tergiversare. Dar planurile le-au fost date peste cap din nou, astfel că data de pe invitaţii s-a modificat pentru 9 noiembrie.

„Ilie a fost rugat ca în acea perioadă în care stabilisem noi data nunţii să meargă la Monte Carlo. Are o întâlnire unde va participa şi prietenul lui, prinţul Albert, care şi-a dorit mult să fie el de faţă”, a motivat doamna Năstase – fost Top-Model România 2000 – şi ultima amânare. Shopping la Viena Pregătirile sunt pe ultima sută de metri. În vreme ce Brigitte abia s-a întors de la Viena, unde a încheiat o nouă rundă de shopping dedicată exclusiv cununiei religioase, Ilie pare destul de plictisit atunci când e rugat să vorbească despre subiectul nuntă.

„Nu ştiu nimic, s-a modificat data, întrebaţi-o pe Brigitte sau nu e problema mea”, au fost doar câteva dintre răspunsurile marelui campion în ultimele zile. Ieri însă, la solicitarea ziarului „ring”, a fost mult mai „vorbăreţ”, deşi nu era convins că data a rămas în picioare: „Eu nu mă ocup cu nimic de această nuntă. Nu mi-am comandat niciun costum. Mă-nsor în chiloţi…!” 300 de invitaţi la „Aurelius” Brigitte este „maestru de ceremonii”, ajutată îndeaproape de fiica naşului de cununie, omul de afaceri Aurel Munteanu.

Evenimentul va fi găzduit de cel mai luxos hotel montan din România, „Aurelius -Împăratul Romanilor”, unde sunt aşteptaţi aproximativ 300 de invitaţi. Mirii au dat o fugă, zilele trecute, până la Poiana Braşov pentru a degusta din bucatele ce vor fi servite în seara nunţii. În fapt, Brigitte ţine în permanenţă legătura cu chef-ul de la „Aurelius”, urmând ca în zilele următoare să se definitiveze meniul. 20.000 de euro costă verighetele mirilor, comandate, acum şase luni, în Italia. Gino la LPF, nimic senzaţional Ilie Năstase a aflat de la televizor că bunul său amic, Gino Iorgulescu, a decis să candideze la şefia LPF.

„Am văzut că s-a dus cam târziu, vineri, la sediul ligii. El a mai candidat, aşa că nu e nimic senzaţional în toată treaba asta. În rest, fiecare cu ale lui. Mă gândesc la nuntă, nu?”, a conchis în stilu-i caracteristic unul dintre cei mai buni ambasadori ai României pe care i-a dat sportul de-a lungul anilor.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *