ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bănel Nicoliţă: „În ianuarie ÎI CUMPĂR lui tata o CASĂ, PĂMÂNT şi ANIMALE”

Avatar

Publicat

pe

Banii câştigaţi din fotbal nu l-au transformat într-un băiat cu fiţe. Bănel Nicoliţă şi-a ajutat mereu familia rămasă la Făurei şi a îngropat securea războiului cu tatăl său, Marin, care l-a făcut de ruşine de mai multe ori. La iarnă îi va cumpăra acestuia o locuinţă şi nu numai. Plecat din sărăcia de la Făurei, acum jucător de la FC Nantes, Bănel Nicoliţă îşi ajută frecvent familia. Părinţii săi sunt despărţiţi şi nu au de gând să se mai împace, iar Bănel a avut deseori conflicte cu tatăl său, Marin.

Chiar dacă fotbalistul îi trimitea bani lunar, acesta era mai tot timpul nemulţumit. A cerşit, a dormit în Gara de Nord, a fost expulzat din Franţa, gesturi care l-au deranjat pe fostul jucător al Stelei. Cu toate aceste „derapaje” ale lui Marin, Bănel l-a iertat de fiecare dată şi a continuat să-i dea bani. În vară s-au împăcat pentru că fotbalistul a afirmat că nu-şi poate renega părintele chiar dacă acesta l-a făcut de ruşine de mai multe ori, apoi Bănel i-a promis că-i va cumpăra o casă într-o localitate din judeţul Brăila, pentru a avea siguranţă, dar şi ceva pământ şi câteva animale, pentru a avea o ocupaţie. Toate acestea se vor întâmpla în prima lună a lui 2014, când fotbalistul va avea mai mult timp la dispoziţie.

„Lui tata o să-i cumpăr o casă în ianuarie, aşa m-am înţeles cu el. Că o fi la Şuţu, că o fi la Ianca, o să vedem la iarnă. Atunci am mai mult timp la dispoziţie. O să iau şi pământ pe care să-l muncească, şi câteva animale, asta a fost dorinţa lui. Trebuie să aibă ocupaţie, oricum, bani i-am trimis şi o să-i mai trimit”, a declarat, pentru „ring”, Bănel Nicoliţă.

Vrea din vară în Premier League Aflat încă sub contract cu Saint-Etienne, mijlocaşul este împrumutat la FC Nantes până la finalul sezonului. Din vară, din poziţia de jucător liber, Nicoliţă vrea să îşi îndeplinească un vis: să joace în Premier League.

„La Nantes sunt împrumutat, o să am o discuţie cu ei în decembrie. Ei vor să îmi propună un contract din vară, când devin jucător liber. Încă nu am luat o hotărâre. Eu, unul, mi-aş dori mult să ajung în Premier League. Cred că din postura de jucător liber mi-ar fi mai uşor. Dar mai vedem, acum sunt concentrat să evoluez cât mai bine la Nantes. Vin după o accidentare şi sunt cam la 80 la sută din potenţial. Vedem ce-o vrea Dumnezeu”, a încheiat discuţia cu „ring” Nicoliţă.

M-am împăcat cu tata, iar casa promisă o să o cumpăr după ce se hotărăşte unde vrea să locuiască.” – Bănel Nicoliţă

Advertisement

600.000 de euro este salariul stagional al lui Bănel Nicoliţă în Franţa.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *