ZiarulRing

08-mai2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

Ciocan, la un pas de TRAGEDIE! Şi-a pus viaţa în PERICOL când a urcat în ring

Avatar

Publicat

pe

Campionul european la categoria grea Cristian Ciocan a înregistrat, în acest weekend, o victorie mare în faţa americanului Kevin Johnson. Chiar dacă nu a câştigat prin KO aşa cum ne-a obişnuit în ultimele meciuri, pugilistul născut la Pechea ne-a făcut o dezvăluire şocantă la câteva ore după terminarea luptei care a avut loc la Hamburg.

Cristian Ciocan a ajuns la a 15-a victorie la profesionism după ce l-a învins la puncte pe americanul care a rezistat 12 reprize în faţa lui Vitali Klitschko. La câteva ore după această izbândă, boxerul român ne-a spus cum au stat lucrurile înaintea confruntării. „Sunt foarte fericit că a ieşit bine şi am reuşit să boxez 10 reprize. A fost un adversar incomod cu care nu mi-am permis să risc nimic. Însă puţină lume ştie că eu, cu cinci zile înaintea meciului, am luat un virus şi am fost răcit. Două zile am zăcut, că nu mai eram în stare de nimic. Vineri, managerul meu, Eroyl, a vrut să anuleze meciul. Toţi din staff au fost răciţi. Când am intrat în ring, nu eram refăcut, nu puteam respira pe nas. Îţi dai seama că, dacă amânam meciul, lumea spunea că este vrăjeală, că eu fug de Johnson. Am tras de mine şi mă bucur că a ieşit bine: am câştigat şi sunt întreg”, a declarat, pentru „ring”, campionul european la categoria grea.

Până în aprilie îşi va pune centura la… bătaie

Pentru Cristi va urma o scurtă vacanţă, apoi trebuie să îşi pună în joc centura europeană. „Johnson era convins că o să mă învingă prin KO. Înainte de meci spunea că sunt un boxer din categoria C. După luptă şi-a cerut scuze pentru această declaraţie şi mi-a urat baftă să ajung la titlul mondial. Acum voi mai sta câteva zile în Hamburg, să hotărâm ce voi face în următoarele luni. Până în aprilie trebuie să îmi pun din nou centura europeană la bătaie. Voi merge şi într-o mică vacanţă, apoi cred că intru din nou în cantonament. După această victorie sunt pe locul 14 în lume la categoria grea, următorul adversar va fi din Top 10. Nu îmi este teamă de nimeni, voi boxa cu oricine îmi propun cei de la WBO”, a conchis Ciocan.

„Sunt fericit că s-a terminat cu bine. Putea să se întâmple orice în starea în care am urcat în ring. Am riscat şi am câştigat.” – Cristian Ciocan

14 este locul ocupat de Cristian Ciocan în clasamentul categoriei grea la nivel mondial după această victorie

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *