ZiarulRing

25-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

MeMe şi Copos SE CEARTĂ în PUŞCĂRIE

Avatar

Publicat

pe

Trei dintre condamnaţii în „Dosarul Transferurilor” îşi petrec perioada de carantină la Penitenciarul Rahova. Gică Popescu, Mihai Stoica şi George Copos trăiesc în mod diferit această perioadă dificilă a vieţii lor. Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a relatat, pentru „ring”, câteva aspecte din viaţa de zi cu zi în închisoare a celor trei .



George Copos, Mihai Stoica şi Gică Popescu suportă destul de greu regimul de după gratii, aceştia trăind, fiecare în felul său, viaţa în recluziune. „Ei sunt pe secţia a şasea acum, la Rahova. Stau patru în cameră, ei trei şi încă un deţinut de drept comun. Cei care m-au sunat îmi spun că George Copos plânge toată ziua, iar Mihai Stoica este penibil, poartă nişte egări dintr-ăia şi face gimnastică. Au o cameră destul de mare pentru patru oameni. La alţii de-abia se închide uşa la celulă. Gică Popescu nu prea vorbeşte cu nimeni. Se mai bagă când intervin conflicte între Copos şi MM Stoica, pentru că Mihai se mai enervează, e mai repezit de felul lui. Mai sare la Copos, se enervează din te miri ce”, ne-a declarat, în exclusivitate, Miron Cozma.




„E într-o stare psihică foarte proastă”

În ceea ce-l priveşte pe fostul patron al Rapidului, George Copos, se pare că este cel mai afectat în urma deciziei care l-a trimis după gratii. „El chiar este într-o stare psihică proastă, a căzut moral şi suportă foarte greu detenţia. Situaţia pentru mine este destul de clară în ceea ce-l priveşte şi consider că a luat prea puţin pentru cât a furat în ţara asta. Asta în afară de faptul că a distrus un club ca Rapidul. Am ţinut foarte mult la clubul Rapid. Echipa cu care am ţinut în ţară a fost Jiul, iar dintre echipele din Bucureşti am ţinut cu Rapidul încă de când jucam fotbal în curtea şcolii”, a povestit cel supranumit „Luceafărul huilei”.

„Sunt chiar stupizi”

O altă problemă a lui George Copos este legată de afacerile pe care le are în România, despre care se ştie că au fost preluate de fiica sa. „Mă deranjează situaţia pe care a prezentat-o fiica dânsului, şi anume că, vezi Doamne, ea este foarte dezamăgită de ceea ce se întâmplă în România şi că se gândeşte să părăsească ţara. Păi, cum o să părăsească ţara? Să-mi lase mie atunci alea 12 hoteluri pe care le are Copos. Păi, astea 12 hoteluri le-a făcut în America? Nu le-a făcut în România? Sunt chiar stupizi! Stupid people, cum zicea Brucan, chiar dacă a fost un comunist notoriu”, a încheiat Miron Cozma.

„Consider că George Copos a luat prea puţin pentru cât a furat în ţara asta. Asta în afară de faptul că a distrus un club ca Rapidul.”, Miron Cozma

„George Copos plânge toată ziua, iar Mihai Stoica este penibil, poartă nişte egări dintr-ăia şi face gimnastică.”, Miron Cozma

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *