ZiarulRing

19-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ioan Horoba: „Jean Pădureanu delirează întruna!”

Avatar

Publicat

pe

Starea gravă a lui Jean Pădureanu se accentuează pe zi ce trece. Cei care-l cunosc cer eliberarea imediată din penitenciar a fostului om de fotbal. Altfel, Jean Pădureanu poate face complicaţii grave care-i pot aduce moartea. Ioan Horoba este unul dintre cei care ştiu cel mai bine despre starea de sănătate a lui Jean Pădureanu.

„Am lucrat atâţia ani lângă nea Jean, suntem şi vecini de bloc la Bistriţa, eu stau la 3 şi el, la 2. Ştiu despre ce vorbesc. Trebuie eliberat de urgenţă pentru că starea sa de sănătate nu permite să fie încarcerat. Are mai multe afecţiuni grave care îi pot provoca decesul în orice moment dacă nu îşi ia tratamentele la timp. Are un stimulator cardiac implantat după două preinfarcte, primul dintre ele suferindu-l acum vreo 20 de ani. Are diabet în stare avansată. Este insulino-dependent, având de făcut nu mai puţin de şase doze zilnic. Starea sa de sănătate este precară şi nici nu poate să se descurce singur pentru că are şi Alzheimer, cu pierderi de memorie de lungă durată. Delirează întruna şi are nevoie în permanenţă să stea cineva lângă el. Eu nu ştiu cum au gândit judecătorii, dar statul trebuie să îi plătească un îngrijitor pentru că e vai de capul lui şi îmi plânge sufletul pentru el”, a declarat, pentru „ring”, fostul colaborator al lui Jean Pădureanu de la Gloria Bistriţa, Ioan Horoba.

A avut patru vizite

În zilele scurse de la condamnare, Jean Pădureanu a putut beneficia de patru vizite, ca orice deţinut. De două ori a fost la el sora sa, Mariana Pădureanu, şi în celelalte două dăţi a fost vizitat de doi prieteni, unul dintre ei fiind Florin Halagian.

„Aş fi vrut să merg şi eu să-l văd, însă nu s-a putut pentru că vizitele s-au terminat. Jean Pădureanu nu este om să poată sta în închisoare din cauza afecţiunilor grave de care suferă. Trebuie eliberat de urgenţă, altfel poate fi mai grav şi atunci cine se va face vinovat dacă, Doamne fereşte, se întâmplă ceva?!„, a comentat, pentru „ring”, fostul vicepreşedinte al Gloriei Bistriţa, Romeo Grecu.

„Este foarte bolnav, are foarte multe afecţiuni, unele dintre ele foarte grave, dovedite prin acte medicale.” Ioan Cazacu, avocat

Advertisement

78 de ani are Jean Pădureanu, fostul conducător al Gloriei Bistriţa având de ispăşit o pedeapsă de 3 ani şi 4 luni.


Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *