ZiarulRing

28-mart.2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

Bănel Nicoliţă, nuntă cu viţel la proţap, pe MUZICA lui Adi Minune

Avatar

Publicat

pe

În iunie, Bănel Nicoliţă va mai trece un test. Fotbalistul legitimat la FC Nantes îşi va pune pirostriile şi va da petrecere mare la Brăila. La restaurantul aflat pe malul Dunării, meniul va fi tradiţional românesc, iar muzica va fi diversă, după cum ne-a spus jucătorul.

În vacanţa de astă-vară, Bănel Nicoliţă s-a cununat civil cu iubita lui, Cristina, iar pe 15 iunie va veni şi momentul când cei doi vor ajunge în faţa altarului. Locul ales este Brăila, unde va fi şi petrecerea pe care fotbalistul a pregătit-o până la ultimul detaliu. Meniul va fi bazat pe mâncăruri tradiţionale, iar invitaţii vor fi dansa pe ritmurile lui Adi Minune, ale Andrei, ale lui Constantin Enceanu şi ale unei părţi din formaţia lui Nicolae Botgros. „Este un moment important pentru mine şi vreau să iasă foarte bine. Am stabilit aproape toate detaliile. Vor cânta Andra, Adi Minune, Constantin Enceanu şi o parte din formaţia Botgros. Să fie muzică pentru toate gusturile. Mâncarea va fi românească, iar în curtea restaurantului vom face un viţel la proţap. Este un moment unic în viaţă şi trebuie marcat ca atare”, a declarat, pentru „ring”, Bănel Nicoliţă.



Rochia de mireasă, o surpriză pentru Bănel

Jucătorul lui Nantes nu se uită la bani când vine vorba despre nunta lui. „Nu ştiu exact cât mă va costa, dar chiar nu are importanţă. Mi-am dorit atât de mult să am o familie, şi uite că acum sunt împlinit. Soţia mea, Cristina, îşi va cumpăra singură rochia de mireasă. Este o tradiţie ca bărbatul să nu o vadă pe mireasă îmbrăcată decât în ziua nunţii. Am încredere în ea, ştiu că are gusturi la haine. O să-i invit pe foştii colegi de la Steaua, sper să fie în ţară în acea perioadă, să nu fie plecaţi prin vacanţe. Când voi avea lista de confirmări, pot să spun exact numărul celor care vor veni la Brăila”, a continuat fotbalistul.

I-a cumpărat casă tatălui său

Aşa cum anunţa în „ring” în urmă cu două săptămâni, Bănel s-a ţinut de cuvânt şi i-a cumpărat casă tatălui său. „I-am cumpărat casă aşa cum a vrut el. În condiţiile impuse de el. Nu am mai trecut nicio clauză aşa cum voiam. Eu am vrut să-i iau o garsonieră, însă el a ţinut morţiş să fie aproape de fraţii săi, la Şuţu, şi să-i iau o casă acolo”, a încheiat internaţionalul român.

Nu a uitat de unde a plecat

Bănel a fost titular în partida disputată în weekend contra celor de la Bordeaux. Meciul s-a terminat la egalitate, 0-0. Mijlocaşul român a avut din nou o prestaţie bună şi sunt şanse mari să rămână la Nantes şi din vară, când îi expiră contractul. Sângele apă nu se face şi, chiar dacă este în Franţa, el a urmărit derby-ul Steaua-Dinamo. „Îmi merge bine acum la Nantes. Urmăresc tot ce pot din ţară. Mi-a plăcut mult meciul din Cupă dintre Steaua şi Dinamo. Sper ca băieţii să o ţină tot aşa şi să câştige campionatul şi Cupa. Sufletul mi-a rămas în Ghencea”, a mai spus fostul stelist.

„Nu am voie să văd rochia Cristinei până în ziua nunţii.” – Bănel Nicoliţă

„Îmi merge bine şi la Nantes, joc titular meci de meci. Te simţi cu adevărat fotbalist când ţi se întâmplă asta.” – Bănel Nicoliţă

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *