ZiarulRing

06-mai2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

Rică Răducanu, APEL DISPERAT pentru SALVAREA Rapidului! Vezi cine poate face MINUNI

Avatar

Publicat

pe

 De marţi seara se află în Bucureşti şeicul Hussein Al-Ahmar Hussein Abdulah, venit tocmai din Yemen cu dorinţa de a cumpăra clubul Rapid. Rică Răducanu a vorbit, pentru „ring”, despre această posibilă tranzacţie. Rapidul este pus din nou pe tarabă. Dacă în iarnă chiar antrenorul echipei, Viorel Moldovan, a fost la un pas să cumpere clubul alb-vişiniu, acum, un şeic din Yemen se află la Bucureşti pentru a negocia cu patronul Adrian Zamfir preluarea clubului giuleştean.

Trecut prin multe în viaţă, rapidistul Rică Răducanu nu mai crede nimic până nu vede actele semnate.

Ce pot să zici când la Rapid lucrurile se schimbă aşa repede? Nu ştiu cât de serioşi sunt şeicii sau prinţii, însă m-aş bucura să vină cu banul şi să facă echipă la Rapid. Fără bani nu poţi face nimic, iar jucătorii de valoare au nevoie de bani. Poţi merge şi cu cei tineri, dar ai nevoie şi de jucători cu experienţă„, a declarat, pentru „ring”, Rică Răducanu.

Îl plânge pe Adrian Porumboiu De altfel, şi Adrian Porumboiu îşi declarase intenţia de a investi la Rapid, însă până acum nu s-a concretizat nimic.

„Sau poate vine Porumboiu, însă-i greu. Nu vedeţi câţi bani a băgat la Vaslui şi acum se duce de râpă?! Dacă nu a prins şi el Liga Campionilor, să mai recupereze ceva din investiţie… Bagi, bagi, dar trebuie să mai şi scoţi. Şi de unde dacă nu din cupele europene, că din jucători nu prea ies, se vând greu afară. Mi-e dor să văd din nou Rapidul în prima ligă. Însă mi-e frică la ce echipă avem. Trebuie investiţi bani serioşi ca să faci faţă în Liga I. Că doar nu-i îndeajuns să faci act de simplă prezenţă. Rapidul are un blazon care trebuie respectat”, a încheiat fostul goalkeeper.

Pe vremurile astea avem nevoie la Rapid de un investitor serios. Dacă vine şeicul cu banii, ar fi foarte bine.”, Rică Răducanu 4 milioane de euro sunt datoriile la zi ale Rapidului.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *