ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Efectul „Ludogoreţ”: Becali a rămas FĂRĂ PALAT? Olăroiu, vehiculat drept noul proprietar, l-ar transforma în restaurant de lux

Avatar

Publicat

pe

Vremurile de glorie par să apună pentru Gigi Becali, aşa cum soarele apunea aseară peste imobilul din Aleea Alexandru, atunci când fotoreporterul „ring” a ajuns la stabilimentul din vecinătatea Guvernului. Clădirea marketată altădată drept „poleită cu aur” strălucea acum apatic, în spatele porţilor impunătoare, legate cu un lanţ gros. Nu tu paznic, nu tu măcar vreun om de serviciu, doar o linişte mormântală, obloane trase şi urme adânci de rugină în „aurul” de pe porţi.


Palatul, luat de Olăroiu în contul datoriilor pe care Becali le avea la el?

Oricâte „săgeţi” ai avea, e clar, din puşcărie nu e uşor să-ţi coordonezi afacerile. Iar Gigi Becali, probabil, a simţit asta. Ba către Steaua, ba către avocaţi, ba către salariaţi, ba către familie, banii trebuiau să se ducă. Mai greu e acum însă cu… încasările pentru cel numit altădată „latifundiarul din Pipera”. Astfel, datoriile s-au acumulat, iar unul dintr creditorii de nădejde pentru Gigi Becali a fost – nu e un secret – Cosmin Olăroiu, antrenorul devenit milionar datorită anilor petrecuţi în ţările arabe. A venit, se pare, momentul ca şi Oli, prietenul de nădejde, să tragă linia şi să vrea să-şi recupereze banii. Vreo cinci milioane, spun gurile rele; doar vreo două-trei, spun alţii, mai încrezători în forţa lui Gigi.



Obloanele clădirii sunt trase, iar toată zona este pustie

Becali a anunţat cu ceva timp în urmă că ar vinde palatul şi că ar vrea vreo 9 milioane de euro pe el. Era clar că nimeni nu-i va da banii ăştia. Presiunea creditorilor şi preţurile de pe piaţa imobiliară l-au făcut pe Becali să fie de acord şi cu vreo 5 milioane. E foarte posibil ca Becali să fi vrut să-l păstreze, aşteptând ca o nouă calificare a Stelei în Liga Campionilor să-i aducă 20 de milioane, bani suficienţi pentru o gură de „oxigen” în conturi. Moţi, omul finului Borcea, n-a fost de acord. Ludogoreţ a luat locul Stelei şi i-a stricat planurile lui Gigi.



Devine palatul „perla” lanţului „Il Calcio”?

În aceste condiţii, tranzacţia dintre Becali şi Olăroiu pare să se fi finalizat. Nu ştim exact cât a dat Oli pe imobil, dacă l-a luat integral în contul datoriilor pe care le avea Gigi, dacă a plătit doar o diferenţă, dacă a devenit unicul proprietar sau l-a cumpărat împreună cu vechiul prieten Gino Iorgulescu, boss-ul LPF. Cert este că angajaţii lui Becali au dispărut din zonă. Momentan, nimeni nu mai are grijă de palat. „Am auzit că l-a luat Olăroiu. Face restaurant de lux. Gata. Noi plecăm acasă, am fost informaţi că nu mai lucrăm aici”, s-a confesat unul dintre bodyguarzii palatului către o sursă ziarulring.ro.

Cosmin Olăroiu este partener, de mulţi ani, cu Gino Iorgulescu, cei doi deţinând lanţul de restaurante „Trattoria Il Calcio”. Dacă ipoteza enunţată de paznicii lui Becali se confirmă, există şanse mari ca palatul din Aleea Alexandru să devină cel mai luxos restaurant al lanţului care, deja, s-a extins şi în Londra.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *