ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

Argăseală ARUNCĂ BOMBA: „Gigi Becali ar putea fi ELIBERAT în…”

Avatar

Publicat

pe

În aşteptarea discuţiilor referitoare la prelungirea contractului lui Arlauskis, care până aseară nici măcar nu-şi trimisese impresarul să negocieze cu oficialii FCSB, în Ghencea s-a instalat o linişte aparentă. Dincolo de pretenţiile fanilor, care abia aşteaptă să revadă Steaua în „forma” care a făcut-o celebră, există posibilitatea ca, în curând, să asistăm la surprize de proporţii. Visul lui Gigi Becali începe să prindă contur.

După 1 an şi 6 luni de puşcărie, patronul Stelei poate vedea luminiţa de la capătul… celulei. Dacă, până de curând, existau doar zvonuri legate de o posibilă eliberare a latifundiarului din Pipera, se pare că discuţiile referitoare la acest subiect au intrat în linie dreaptă. Preşedintele grupării din Ghencea, Valeriu Argăseală, a declarat, în exclusivitate pentru „ring”: „Cred că Gigi va fi eliberat condiţionat. Mă bazez pe faptul că în această săptămână vor începe evaluările. E foarte posibil ca, într-o lună, Gigi să iasă din închisoare. Nu doresc să intru în detalii juridice, dar eu cred că a îndeplinit condiţiile”.

Pe lângă comportamentul ireproşabil, demersul lui Becali se bazează şi pe faptul că a scris cărţile „Muntele Athos, patria ortodoxismului” şi „Becali şi Steaua”. În plus, a prestat muncă fizică atât în interiorul, cât şi în afara închisorii, la Academia „Hagi”. Regulamentele militare pun ultraşii pe jar Litigiul dintre FCSB şi CSA Steaua pare să fi ajuns într-un punct mort. Gruparea din Ghencea ar fi dispusă să negocieze pe marginea siglei, numelui şi a palmaresului, dar aşteaptă ca MApN să facă primul pas.

Preşedintele Valeriu Argăseală ne-a precizat, referitor la situaţia controversată: „Ştiu că suporterii aşteaptă cu nerăbdare o veste bună, dar în acest moment nu avem cum să discutăm cu oficialii CSA Steaua. Armata e disponibilă să negocieze, însă deocamdată nu au fost îndepliniţi termenii legali. Există o problemă de procedură, sunt regulamente militare, iar din acest motiv discuţiile faţă în faţă întârzie. Noi suntem dispuşi să negociem, dar aşteptăm ca Armata să stabilească un evaluator, ca să putem vedea exact pe ce bază putem începe discuţiile. S-ar putea să dureze şi câteva luni…”.

„Roş-albaştrii” pot juca în cupele europene Preşedintele grupării din Ghencea a infirmat zvonurile potrivit cărora echipa ar putea fi suspendată din competiţiile europene, din cauza litigiului cu CSA Steaua. Problema siglei, a numelui şi a palmaresului nu are nicio legătură cu UEFA. Indiferent de deznodământul negocierilor, vom putea juca în cupele europene”, a precizat Argăseală.

Emeric Ienei şi varianta „Barcelona”

Advertisement

Nu puţine au fost discuţiile referitoare la culorile care pot reprezenta, legal, actuala FCSB. Deşi lucrurile par să se fi lămurit, iar echipa din Ghencea evoluează în continuare în roşu şi albastru, fostul mare antrenor al campioanei Europei, Emeric Ienei, a venit cu o idee interesantă.

„Ştiu că mulţi dintre fanii Stelei sunt şi suporterii lui FC Barcelona. Dacă s-ar ivi, într-adevăr, o problemă legată de culorile clubului nostru, nu văd de ce nu s-ar folosi o variantă „blau-grana”! Sigur, vorbind serios, culorile nu le poate interzice nimeni. E ca şi când Gloriei Buzău sau lui ASA Tg. Mureş li s-ar interzice să folosească roşul şi albastrul, culorile lor tradiţionale!”, ne-a declarat, în exclusivitate, Emeric Ienei.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *