ZiarulRing

29-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Câţi BANI PIERDE Armata dacă Steaua pleacă din Ghencea

Avatar

Publicat

pe

Sărbătorit de UEFA în campania „Momente legendare”, Helmuth Duckadam are noi motive de bucurie. Dincolo de satisfacţia personală a recordului mondial rămas „în picioare” de aproape 20 de ani, preşedintele de imagine al grupării din Ghencea mizează pe câteva surprize plăcute, menite să ajute la dezamorsarea situaţiei tensionate care influenţează starea de spirit a echipei.

La un moment dat, se părea că FCSB nu mai scapă de ghinioane. După toate frământările din ultima vreme, a apărut pe tapet posibilitatea ca echipa antrenată de Costel Gâlcă să nu mai poată evolua pe arena din Ghencea din cauza conflictului cu Armata. Cu toate acestea, preşedintele de imagine al „roş-albaştrilor”, Helmuth Duckadam, dă asigurări că echipa sa nu va fi, din nou, exilată la Buzău. „Cred că este aproape imposibil ca Steaua să plece din Ghencea! Gândiţi-vă că, într-o asemenea situaţie, Armata ar pierde un milion de euro anual, deci nimănui nu i-ar conveni o asemenea situaţie. Pe lângă dările pe care le plătim pentru baza de antrenament, închirierea arenei pentru un singur meci ne costă 24.000 de euro. Sigur, a existat un precedent în 2011, când s-a semnat un contract cu clubul din Buzău, dar acum situaţia este diferită. Contractul nostru privind folosirea stadionului este valabil până în vară şi abia atunci vom mai discuta pe această temă, dacă va fi cazul, dar, repet, este aproape imposibil să plecăm din Ghencea”, a declarat, în exclusivitate pentru „ring”, Helmuth Duckadam.

Gigi Becali, eliberat până la Paşte

Procurorii au contestat la Judecătoria Medgidia decizia privind eliberarea lui Gigi Becali din Penitenciarul Poarta Albă. Cu toate acestea, Helmuth Duckadam este convins că problema se va soluţiona în cel mai scurt timp. „Sigur, procurorii au făcut recurs şi era normal s-o facă, având în vedere procedurile. Cu toate acestea, eu am credinţa că Gigi va fi eliberat curând. Nu cred că mă hazardez dacă afirm că, până la Paște, va fi acasă!”, a adăugat preşedintele de imagine al „roş-albaştrilor”.

UEFA, la picioarele eroului de la Sevilla

Seria de patru penalty-uri apărate de Duckadam în finala cu FC Barcelona a fost inclusă de UEFA într-o suită de interviuri şi de reportaje care relevă cele mai interesante momente din istoria competiţiilor europene. „Interviul a fost realizat, mai de mult, pe Arena Naţională. Regizorul şi operatorul au venit special pentru a realiza reportajul pe care UEFA mi l-a dedicat”, a explicat eroul de la Sevilla. Filmul va putea fi vizionat pe site-ul oficial al forului european.

Cazul Pintilii a ajuns la FIFA

Nici până acum, gruparea Al-Hilal nu a achitat suma de 2,5 milioane de euro pentru transferul mijlocaşului Mihai Pintilii. Steaua a anunţat că va da în judecată clubul saudit, deşi, după doar patru luni petrecute la Al-Hilal, Pintilii a fost cedat către Pandurii Tg. Jiu, sub formă de împrumut. „Cu Al-Hilal ne vom judeca la FIFA. Litigiul n-ar putea fi decis de TAS, deoarece acest organism nu are ascendenţă pe teritoriul ţărilor arabe. Avem de recuperat toţi banii, dar sunt încrezător că forul mondial ne va da dreptate”, a încheiat Duckadam.

„Procurorii au făcut recurs, dar eu am credinţa că Gigi Becali va fi eliberat curând.”, Helmuth Duckadam

2,5 milioane de euro are de primit gruparea „roş-albastră” din transferul lui Mihai Pintilii.

24.000 de euro este chiria pe care FCSB o plăteşte pentru fiecare meci jucat acasă.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *