ZiarulRing

29-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Nadia Comăneci ARUNCĂ BOMBA: „El ar putea fi NOUL MANAGER al Simonei Halep”

Avatar

Publicat

pe

După aproape şase de ani de când o manageriază pe Simona Halep, Virginia Ruzici îşi poate lua adio de la contractul cu numărul 3 mondial. Cel care „a ţinut aproape” şi a sfătuit-o la ultimele turnee este nimeni altul decât Ion Ţiriac. Nadia Comăneci, prezentă în tribune la Indian Wells, acolo unde constănţeanca s-a impus, a oferit un răspuns pentru „ring”… şi nu numai.

Simona Halep este, fără îndoială, sportivul numărul 1 AL României. Tenismena şi-a trecut în palmares al 11-lea trofeu, Indian Wells fiind primul turneu din categoria Premium Mandatory, care i-a adus şi un cec în valoare de 900.000 de dolari. Pe lângă bani şi faimă, constănţeanca a avut susţinerea a două simboluri ale sportului românesc: Nadia Comăneci şi Ion Ţiriac. Dacă „Zeiţa de la Montreal” a fost prezentă pentru prima dată la acest turneu special să o susţină pe Simona, Ţiriac s-a implicat mult mai mult.

Fostul tenismen a participat la antrenamentele compatrioatei sale, a sfătuit-o şi a stat în loja oficială, unde, spre surprinderea multora, a lipsit cea care o manageriază, Virginia Ruzici. Speculaţiile nu au întârziat să apară. A rupt Simona contractul cu Virginia Ruzici? A luat-o Ţiriac „în custodie” pe Halep, este el noul manager? Aceste întrebări au apărut după ce, la finalul partidei cu Jankovici de la Indian Wells, Simona nu a pomenit numele lui Ruzici la capitolul „mulţumiri”.

Răspunsul oferit redactorului „ring” de Nadia Comăneci a fost foarte clar: „Domnul Ţiriac ar putea  fi noul manager al Simonei. Prezenţa lui îi dă încredere”. O aşteaptă într-o vacanţă în Oklahoma La turneul de la Miami, Simona nu va mai fi susţinută în tribune de Nadia, care are un program încărcat, după cum ne-a mărturisit. Reîntâlnirea dintre cele două mari sportive poate avea loc însă cât de curând acasă la Nadia.

„Din păcate, nu pot merge şi la Miami, însă ţin legătura cu Simona. Nu ne-am cunoscut la Indian Wells, ne ştim de aproximativ doi ani. În următoarea vacanţă o aştept cu plăcere la mine acasă, în Oklahoma”, ne-a mai spus Nadia Comăneci.

Va ajunge Simona să o detroneze pe Serena Williams, de care o despart 2.800 de puncte în clasamentul WTA? Nadia este categorică.

Advertisement

„Sunt sigură că Simona va ajunge liderul mondial! Pentru asta are nevoie de mai multe ore de antrenament, ca să ajungă să dicteze fiecare minge într-un meci. Asta se poate face doar prin multă muncă, pentru că talent are cu carul”, a încheiat prima gimnastă din istorie care a primit nota 10.

Are experienţă în manageriat

Ajuns la 75 de ani, Ion Ţiriac este unul dintre cei mai respectaţi manageri din lumea tenisului. După retragerea din activitatea sportivă, a fost antrenor şi manager pentru mai multe nume mari din circuitul masculin: Ilie Năstase, Guillermo Vilas, Boris Becker, Goran Ivanisevic şi Marat Safin. 1,7 milioane de dolari a câştigat, în acest an, Simona Halep numai din tenis.

„Halep nu are doi plămâni, are două inimi. Una în dreapta, alta în stânga. Nu are forţă, dar poate compensa prin viteză.”, ION ŢIRIAC, decembrie 2012


Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *